Şimdi Ara

Yurtdışına mektup yollamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunun için ne kadar para ödememiz gerekiyor?

• yukarı
  • yok mu bilen?
  • yukarı
  • yukarı
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışına para gönderme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilen var mi cidden? benim kiz arkadasimda belarustan mektup yazcak bana , bende yazarim ona (:
  • up
  • e mail yokmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

e mail yokmu

ciddi ciddi mi soruyorsun yoksa saka mi yapiyosun?

skypedn flan konusuyoruz zaten surekli netten konusuyoruz mektup farklidir ilk defa olacak bnm icinde bakalim
  • 2 lira falan ödüyorsun ptt'den.
  • tesekkurler cevaplar icin (:
  • Arkadaşlar yurtdışından bir arkadaşım koleksiyonu için benden madeni para göndermemi rica etti acaba mektubun içine koyup gönderebilir miyim? Topu topu 5 tane madeni para göndereceğim, bana maliyeti ne olur?

---

İleride başkalarına yardımcı olabileceğini düşündüğümden yaptığım işlemleri yazıyorum:

İlk önce bir mektup yazdım ve zarfın içine koydum, hemen ardından başka bir zarfı alarak ikiye böldüm, ve bu böldüğüm kısmın içine 11 tane bozuk parayı yapıştırarak bir PTT şubesine gittim. Şubedeki adam bunu böyle yollayamayız dedi ve bana kırtasiyeden içi baloncuklu bir zarf almamı istedi, gittim aldım ve görevliye teslim ettim. Görevli mektuplu zarfın içine; bozuk para zarfını koydu ve sonra hepsini alarak baloncuklu zarfın içine yerleştirdi. Ardından adama tracking code alabilmek için registered mail ile göndermesini istedim, ancak bu işlemin sadece 1 şube ve merkezden yapılabildiğini söyledi.

Ben de bunun üzerine o şubeye gittim ve 6.10 TL karşılığında İran'a gönderdim kargoyu. Arkadaşıma da resimleri gönderdim, yaşadığı şehri yazarken harf hatası yapmışım, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Ayrıca şubeye gitmeden önce Genel Merkez'le konuştum, sanırım tedavülde olmayan paraların gitmelerine izin vermiyorlar ve tahmin ediyorumki İngiltere, Rusya gibi ülkeler bu şekilde para girişine izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 30 Kasım 2012; 18:28:28 >

• ucuzmus 5-10 lira tutar diyorlar tas catlasa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.