Bildirim
Yurtdışına çıkarken cihaz içindeki müzikler silinmeli mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gumrukte aletlerini acip kontrol diye bir sey yok, bazilari laptoplari bomba mi gercekten laptop mu diye denemek icin actiriyorlar, calistigini gorunce bir sey olmuyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StereoLove
Yok artik
hmm, yok artık derken, artık yok öyle bişey mi demek istedin yoksa yokkkk artıkk ne alakaa arkadaş mı demek istedin :D -
quote:
Orijinalden alıntı: neu84
S.a arkadaşlar,
İngiltere, Amerika'ya giderken telefonumuzda ki müzikleri veya bilgisayarımızdaki müzik ve cracklı programları, oyunları silmemiz gerekiyor mu? Gümrükte pcyi açıp kontrol ediyorlar diye duydum da. İngilterede korsana karşı oldukça hassaslar diye biliyorum.
Sana bu bilgiyi kim vermis ise pek genis bir hayal gucu varmis :)
Yok oyle birsey.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Orijinalden alıntı: neu84
S.a arkadaşlar,
İngiltere, Amerika'ya giderken telefonumuzda ki müzikleri veya bilgisayarımızdaki müzik ve cracklı programları, oyunları silmemiz gerekiyor mu? Gümrükte pcyi açıp kontrol ediyorlar diye duydum da. İngilterede korsana karşı oldukça hassaslar diye biliyorum.
Sana bu bilgiyi kim vermis ise pek genis bir hayal gucu varmis :)
Yok oyle birsey.
teşekkürler :).. Ben yıllardır böyle biliyorum, hongkonga giden bir arkadaşımın da başına gelmiş. Acaba ingiltereye girerken sıkıntı çıkarmı diye sormadan edemedim :). Pekiiiiii samsung s3 fiyatları ordan almaya değermi sizce? iphone fiyatları yüksek çünkü ingelterede. Samsungun fiyatını bilmiyom :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X