Şimdi Ara

Yurtdışına çıkarken cihaz içindeki müzikler silinmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İngiltere, Amerika'ya giderken telefonumuzda ki müzikleri veya bilgisayarımızdaki müzik ve cracklı programları, oyunları silmemiz gerekiyor mu? Gümrükte pcyi açıp kontrol ediyorlar diye duydum da. İngilterede korsana karşı oldukça hassaslar diye biliyorum.

• Yok artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gumrukte aletlerini acip kontrol diye bir sey yok, bazilari laptoplari bomba mi gercekten laptop mu diye denemek icin actiriyorlar, calistigini gorunce bir sey olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Yok artik

hmm, yok artık derken, artık yok öyle bişey mi demek istedin yoksa yokkkk artıkk ne alakaa arkadaş mı demek istedin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neu84

S.a arkadaşlar,
    İngiltere, Amerika'ya giderken telefonumuzda ki müzikleri veya bilgisayarımızdaki müzik ve cracklı programları, oyunları silmemiz gerekiyor mu? Gümrükte pcyi açıp kontrol ediyorlar diye duydum da. İngilterede korsana karşı oldukça hassaslar diye biliyorum.

Sana bu bilgiyi kim vermis ise pek genis bir hayal gucu varmis :)

Yok oyle birsey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: neu84

S.a arkadaşlar,

Sana bu bilgiyi kim vermis ise pek genis bir hayal gucu varmis :)

Yok oyle birsey.

teşekkürler :).. Ben yıllardır böyle biliyorum, hongkonga giden bir arkadaşımın da başına gelmiş. Acaba ingiltereye girerken sıkıntı çıkarmı diye sormadan edemedim :). Pekiiiiii samsung s3 fiyatları ordan almaya değermi sizce? iphone fiyatları yüksek çünkü ingelterede. Samsungun fiyatını bilmiyom :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.