Şimdi Ara

##Yurtdışı Yüksek Lisans Deneyimlerinizi Paylaşın..##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışında yüksek lisans yapmak gibi bir hayalim var, eminim benim gibi pek çok kişinin de hayali vardır. Deneyimi olanlar varsa paylaşırlarsa çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrispie -- 1 Ağustos 2013; 17:22:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m@stermind

Arkadaşlar yurtdışında yüksek lisans yapmak gibi bir hayalim var, eminim benim gibi pek çok kişinin de hayali vardır. Deneyimi olanlar varsa paylaşırlarsa çok güzel olur.

benimde öle bir hayalim var taksimde dil okulları fuarına katıldım ama edindiğim bilgiye göre 15bn doların altında yüksek yapmak zor bukadar parayı çıkarmam zor gibi duruyor öncesinde avusturalyada falan bir devlet okulu bulmak lazım kalacak yeri geçici ayarlamak düzeni orda oturtmak lazım. Burdaki aracı kurumlara fazla para kaptırmadan gitmek lazım ,, lazımda lazım yani ama araştırma olayında burs bulma konusunda fikir alışverişine açığım:) ben daha çok başlangıç aşamasındayım bakalım ne yapcam.
  • 15bin dolar fazlaymış gerçekten. benimde daha önümde epeyce zaman var ama ben yinede araştırıyorum burs olanakları hakkında bilgisi olan veya duyum alan burada paylaşır haberleşmiş oluruz böylece
  • Her sene burslar açılıyor.Sınavlarına girip hak kazanıyorsunuz.Takip ederseniz bir sonraki sene için belki şansınız olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.