Şimdi Ara

Yurtdışı Üniversite Kabulü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Egitim sistemine ve ortama daha rahat adapte olabilmek icin 12.sinifta bu yola koyuldum. Ismini vermiyim ucretsiz danismanlik veren bir yurtdisi egitim ajansi ile gidisimi gerceklestirdim; dolayisiyla kalacak yer basta kurum tarafindan saglandi, sonrasinda ise memnun kalmayinca arkadasim ile eve ciktim. Bir kac ismen tanidigim vardi ancak samimi oldugum kimse yoktu gelirken, lakin okul, kulup,aktiviteler derken sosyal agim kisa zamanda guclendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Müthiş cesaret isteyen ve vizyonlu bir harekette bulunmuşsunuz diğerlerini boşverin tebrik ediyorum. Tabi biraz da doğuştan şanslı olmak gerekiyor maddi açıdan :)
  • Yine hazmedemeyenler doluşmuş konuya. Bu forumda işler böyle yürür, bilmiyorsanız öğrenmiş oldunuz. Nerede başarı var veya herkesin elde edemeyeceği bir şey var orda bunlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik Üniversiteli T kullanıcısına yanıt
    Tercuman oldunuz :) Forumda dolusuna sacma ve ego gosterisi yapma niyetinde acilmis konular varken, egitim ve danisma amacli konuya kusuluyor anlamadigim bu ofke.

• quote:

Orijinalden alıntı: EndlessAgony3

Tercuman oldunuz :) Forumda dolusuna sacma ve ego gosterisi yapma niyetinde acilmis konular varken, egitim ve danisma amacli konuya kusuluyor anlamadigim bu ofke.

Ama senin yardımcı olma hevesin kırılmasın çünkü bu forumda üç beş de olsa iyi insanlar karşına çıkabiliyor. Yardım edince teşekkür eden, olayları herkes gibi görmeyen insanlar var hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik Üniversiteli T kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.