Şimdi Ara

Yurtdışı Üniversite Kabulü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uğraşlar sonucu geçen hafta aylar önce başvuru yapmış olduğum üniversiteden kabulüm geldi. Daha rahat adapte olabilmek için lisenin son senesini Toronto şehrinde bir özel okulda okudum. Başvuruyu her ne kadar yerel bir öğrenci şartlarıyla yapmış olsam da, uluslarası kabul konusunda da gitmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Konuyu müsait olduğum bir zaman da genel bilgiler ve sık sorulan sorular için bilgilendirici cevaplarla yanıtlayacağım. Buradan veya pm den mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 23 Mayıs 2017; 0:9:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dili nasil ogrendin? Ve orada nasil uyum sagladin? Kimseyi tanimiyorsun farkli kültür,farkli yaşam kendin yanliz yanliz orada nasil okudun?

Part time iş yaptin mi? Nasil anlaştin?

• Kızlar nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreee23 kullanıcısına yanıt
    Dil nasil ogrendim? Anaokulundan beri ingilizce dersi aliyorum ve yabanci ogretmenler ile haftalik pratik imkanimiz vardi o yuzden cok zorlanmadim. Ilk olarak aile yaninda kaldim sonra eve ciktim sartlar yuzunden. Degisik aktivitelerde farkli insanlarla tanisip sosyal agimi o sekilde genislettim, yani sadece okula bagli kalmadim. Alismak zaman aliyor ve hersey uzaktan gorundugu kadar mukemmel degil ancak belirli bir zaman sonra artik yeni eviniz olarak gormeye basliyorsunuz.

• Bir kiz olarak guzel olduklari yanitini verebilirim :)

• Ben almanya'yı düşünüyorum üniversite için ayrıca benim Avrupa Birliği vatandaşlığım var.Bu kabul edilme olasılığımı arttırır mı ülke farketmeksizin ?
  • Devin Booker kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bir bilgim yok maalesef o yuzden yaniltmak istemem ancak Kuzey Amerika icin birsey ifade etmiyor belki avrupa ulkelerinde yerel kontejyandan giris saglayabilir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÖF İkinci Üniversite İmkanı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu işler paraya bakıyor zengin bir babanın kızısın işte ne sorusu soralım?
  • Selam hanfendi,çok şanslısınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessAgony3

Bir kiz olarak guzel olduklari yanitini verebilirim :)

CSB
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Cok dar bir bakis acisi ve oldukca onyargili. Yurtdisi egitimi dusunen onlarca kisi var, amacim rehberlik etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 23 Mayıs 2017; 0:39:40 >
  • Hocam hangi bölümü okuyacaksın

• quote:

Cok dar bir bakis acisi ve oldukca onyargili. Yurtdisi egitimi dusunen onlarca kisi var, amacim rehberlik etmek.

dar falan değil. özel üniversitede burslu okuyorum bu sene mezun oluyorum. kanada da 2 senelik college lara bakıyorum. hepsi uluslararası vatandaşlardan yıllık 15 bin dolar istiyor 2 sene 30 bin dolar sadece okul parası. türkiye nin % kaçı yıllık 40 bin tl verip çocuğunu okutabilir?. barınma yeme içme ulaşımdan bahsetmiyorum bile.

şu an çalışıyorum 2 sene sonra kısmetse biriktirdiğim para + aile desteğiyle toronto ya gidicem ama kesinlikle paraya bakıyor. Fazladan 100-150 bin tl param olsa haziranda mezun olur eylülde kanada ya yerleşirim bu kadar basit.
  • EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Önyargi nerede baban normal bir vatandas mi?

• No ss no güven bunu artik forumun değişmez 1. yasası olarak kabul edin gari

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

dar falan değil. özel üniversitede burslu okuyorum bu sene mezun oluyorum. kanada da 2 senelik college lara bakıyorum. hepsi uluslararası vatandaşlardan yıllık 15 bin dolar istiyor 2 sene 30 bin dolar sadece okul parası. türkiye nin % kaçı yıllık 40 bin tl verip çocuğunu okutabilir?. barınma yeme içme ulaşımdan bahsetmiyorum bile.

şu an çalışıyorum 2 sene sonra kısmetse biriktirdiğim para + aile desteğiyle toronto ya gidicem ama kesinlikle paraya bakıyor. Fazladan 100-150 bin tl param olsa haziranda mezun olur eylülde kanada ya yerleşirim bu kadar basit.

Hocam bu aralar çok fazla iltica ediyorlar.
    Bu fetö olaylarından dolayı.

• Deli Komutan kullanıcısına yanıt
    Dar cunku mesajindan parasi olan herkesin istedigini elde edebilecegi gibi bir yanlis sonuc cikiyor. College lar universiteye girme kapasitesi olmayan, ancak issiz kalmak istemeyenler icin yaratilmis bir kurum Kanada'da, Amerikadaki gibi degil. Bugun lisans egitimi Kanada vatandaslarina bile istisnasiz ucretli iken, sana ucretsiz olmasini beklemen cok yanlis. Hayatta her hizmetin bedeli var evet, ancak basarmak isteyen insan gecte olsa gucte olsa basarir. Suan maddi durumun el vermiyorsa, burslu yuksek lisans icin sansini deneyebilirsin. Bunu demekle birlikte yurtdisi egitimi sadece paraya mal etmen, onyargili oldugunu gosteriyor. Her parasi olan Harvard'a girebilecegini mi dusunuyorsun?

• Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Konu yurtdisi egitimi hedefleyen bireyler icin, bu muhabbeti ucretli danismanlik hizmeti veren firmalarla da yapar misin? Konuyu amacindan saptirmanin ne gibi bir yarari var? Muhalefet kime ne saglayacak ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessAgony3 -- 23 Mayıs 2017; 1:21:48 >
  • quote:

Dar cunku mesajindan parasi olan herkesin istedigini elde edebilecegi gibi bir yanlis sonuc cikiyor. College lar universiteye girme kapasitesi olmayan, ancak issiz kalmak istemeyenler icin yaratilmis bir kurum Kanada'da, Amerikadaki gibi degil. Bugun lisans egitimi Kanada vatandaslarina bile istisnasiz ucretli iken, sana ucretsiz olmasini beklemen cok yanlis. Hayatta her hizmetin bedeli var evet, ancak basarmak isteyen insan gecte olsa gucte olsa basarir. Suan maddi durumun el vermiyorsa, burslu yuksek lisans icin sansini deneyebilirsin. Bunu demekle birlikte yurtdisi egitimi sadece paraya mal etmen, onyargili oldugunu gosteriyor. Her parasi olan Harvard'a girebilecegini mi dusunuyorsun?

her parası olan istediği yere gider demiyorum zaten. Gitmek isteyip kapasitesi olup gidemeyen insanlardan bahsediyorum. Ayrıca ben burada 4 yıllık bölüm bitirdim. Orada college okumak istememin sebebi kapasite olmaması değil. Kanada ya göçmenlik başvurunda bulunmam için en az 18 aylık bir okul bitirmem gerektiğinden. Ben şu an zaten bitirdiğim bölümle ilgili işi yapıyorum ama kanada da bunu yapabilmem için mecbur college okuyup oraya gidip kalmayı kolaylaştırmak. Ben kendi açımdan bakıyorum dostum. İngilizce bilgim yeterli 4 senelik okul diplomam var (kanada da geçerli) yani anlayacağın benim kanada ya gitmemdeki tek engel para. Ben oradaki bir college a giderek zaten hali hazırda yaptığım işi kanada da legal olarak yapabileceğim. Yüksek lisansa veya yeni bir 4 senelik fakülteye gerek duymuyorum.

ayrıca ücretsiz olsun falan demedim ben mesajımda. kanada vatandaşına 5 bin dolar yabancıya 15 bin dolar oluyor bölümler o biraz can sıkıcı ama önemli olan kendi vatandaşı doğal olarak ona bir sözüm yok. bazı insanlarda para olsa bile önemli olan vizyondur. loto oynasam oradan bir 50 bin tl çıksa eylülde anında giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Hocam bu aralar çok fazla iltica ediyorlar.
    Bu fetö olaylarından dolayı.

öyle bir dedikodu çıktı ama sonradan ciddi bir bilgi görmedim. kanada medeni yaşamayı bilen insanların bir arada yaşadığı bir ülke benim gözümde. yanlış hatırlamıyorsam üniversite mezunu yüzdesi en yüksek ülke kanada ydı. fetö metö gerici düşünceler kendi çöplüklerinde boğulsun. kanada nın iyi niyetini suistimal etmesin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.