Şimdi Ara

Yurtdışı Telefonlarının Garanti Kapsamı Hakkında Bilgilendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
56.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben size detayli inceleme ve kanitlariyla bilgi paylasiminda bulunacaktim. Bazi arkadaslar hala inanmiyor. siz boyle devam edin arkadaslar , iki gun sonra basiniz agridiginda bu konu uzerinden paylasim yaparsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konular açıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.Bende İngiltere'den alınma galaxy s3 var,telefon elime ulaşır ulaşmaz samsung müşteri hizmetlerini aradım ve garantisini teyid ettirdim.AB ülkelerinden alınan telefonların çoğunun garantisi ülkemizde de geçerlidir.
  • Herkes arayıp sorabilir arkadaşlar....burada isim gücüm yok yalan mi söylicem... ses kaydı kaydedip yollarız isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kanit istiyorum o zaman. Ses kaydi veya benzeri belgeleri lutfen paylasin.

    Bende paylasacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://e1205.hizliresim.com/x/l/62m03.jpg al sana bir ispat forumda bir arkadaş paylaşmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sworn

    http://e1205.hizliresim.com/x/l/62m03.jpg al sana bir ispat forumda bir arkadaş paylaşmıştı.

    Yurtdisi cihazi oldugunu nereden biliyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin aksi paylaşımların nerde arkadaş birde onları görelim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayaletan

    senin aksi paylaşımların nerde arkadaş birde onları görelim ?

    Kanitlayacagim, telefon gorusmeleri yaptim diyen sizlersiniz. Telefon gorusmelerini ses kayit yapip paylasalim diyen de sizlersiniz. Ben kanitlari ekleyecegim, yabanci sitelerin cevirilerini yapip size resmi olarak kanitlicam ama kanitlarini paylasalim diyen sizler cok iddaali oldugunuz icin ben sizden kanit istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok zor degıl aslında sende arayabılırsın hani ? suan musait degilim ama eklicem cok zor degıl yani..sen yabancı forumlardan bahsediyorsun ben aradım konustum diyorum ilginçsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayaletan

    cok zor degıl aslında sende arayabılırsın hani ? suan musait degilim ama eklicem cok zor degıl yani..sen yabancı forumlardan bahsediyorsun ben aradım konustum diyorum ilginçsin

    Dostum o kadar insan varki bu forumda tanimak mumkun degil. Sen yalancisin demiyorum sakin. sadece kanitini koymayi teklif eden sizlerden , dediginiz gibi kanit istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Léo

    Arkadaşlar merhaba,
    Gerek ikinci el alanında gerekse Mobil Cihazlar bölümünde yurtdışı kayıtlı , pasaport kaydı yapılmış veya çakma imei bulunduran telefonların garantili olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Bu tarz bir durum ülkemizde maalesef geçerli değil.Yurtdışından alınan cihazların garantileri o ülkede geçerli.Ülkemizde başlıca servislerden olan Teleservice, KVK , Genpa vb. şirketler garanti kapsamındaki ürünlere bakarken ilk olarak fatura ve garanti belgesi isterler.Bunlar yoksa,bütün şirketlerde olmasa da imei sorgulama yaparak garanti kapsamına alan şirketlerde mevcut.

    Kısacası,Türkiye'den alınmayan yurtdışından alınan(firma farketmez) hiçbir telefon Türkiye şartlarında ve uluslararası alanda garanti kapsamında sayılmaz.Telefon sadece alındığı ülkede garanti kapsamında sayılmaktadır.


    Bilgilendirmek istedim,bu duruma düşüp başını yakan çok arkadaş var.

    Hocam yanlışınız var . Ab çıkışlı faturalı ürenlerin sanayi bakanlığı onaylı trde 2 yıl garantileri vardır. Samsung m.hizmetleriyle teyit ettirdim.




  • Konu Sahibi arkadaş eğer ankara da isen bana özel mesaj ile ulaş sana garanti konusunu teyit edeyim Hoşça kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasi bi kanit istiyosun anlamadimki.
    BEn almanyada yasiyorum ve burdan aldigim s2 nin garanti belgesinden bir resim koyuyorum.
    Adamlar aptal degil herhalde, TR de garanti vermeseler, almanyada sattiklari telefonun icine tr adreslerini felan koyup numara koymazlar.

     Yurtdışı Telefonlarının Garanti Kapsamı Hakkında Bilgilendirme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loomy -- 11 Temmuz 2012; 19:50:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Léo


    quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Léo

    quote:

    Orijinalden alıntı: hayaletan

    samsungun müşteri hizmetiyle konuştum dün garanti konusunu sordum eğer AB ye üye ülkelerden alınmış ve servisler kisminda türkiyeden en az bi servis varsa ürün değişimi hariç garanti geçerli dedim ordaki adam! Şimdi sizin böyle bi açıklama yapmanızı anlayamadım ?

    Hocam Samsung'un garanti servisleri artık Telpa.Telpa bilinen resmi servislerinden. Bunun yanında KVK, Teleservice vb. şirketler mevcut.Bu şirketlerin Amerika,İngiltere veya diğer ülkelerde maalesef ayakları bulunmuyor diye biliyorum.Ki siz yurtdışından bir telefon alıp,Telpa'nın sitesinden IMEI ile kontrol ettirmeye çalıştığınızda sonuç alınacağını sanmıyorum garanti açısından.

    Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Ben samsung telefonumu teknosadan aldım ve Samsung electronics güvencesi altında.Hatta bir sorun yüzünden bizzat avcılardaki şubesine verdim telefonu telpa falan değil.Telefonu almaya gittiğimde kuzenim için sormuştum onlarda yurt dışı telefonların Türkiyede 1 yıl garantisi olduğunu söylediler.Yalnız uluslar arası garanti belgesi mutlaka olması gerekiyormuş.

    Samsung'un servis detaylarini bir daha arastirin isterseniz. O zaman Apple veya Nokia cihazlar yurtdisindan alindiginda garanti kapsamina hangi sirkete verilecek?

    Hocam şimdi 100 TL ödeyeceğiz sonra herhangi bir telefon bayisinden pasaportla kaydınımı yaptıracağız ?




  • Lütfen, bilmediğiniz konuları gerçekmiş gibi yazarak, insanları yanlış yönlendirmeyiniz.Yurt dışından aldığım Sony xperia z5 premium telefonumu, gönderdim ve kvk garantisini teyit etti. Nereden aldınız bu bilgiyi bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz. Sony yardımı telefonla arayarak söylediğimin doğrulunu görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.