Şimdi Ara

Yurtdışı Sıfır Galaxy Note Fiyatları! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışı galaxy note almayı düşünüyorum, fiyatları hakkında çok bilgi edinemedim, sıfır simfree bir cihazın ortalama maliyeti ne kadar acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1300e var sahibindende daha fazla verme. düşücek fiyatları ben amerikadan getirttim sıfır 1100liraya bana bile pahaliya geldiğini düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quark

1300e var sahibindende daha fazla verme. düşücek fiyatları ben amerikadan getirttim sıfır 1100liraya bana bile pahaliya geldiğini düşünüyorum..

cihazdan memnun musunuz peki hocam, kullanışı-performansı vs ?

• galaxy s2 kullanıyodum bundan önce oda çok sağlam telefon. piyasadaki en iyi 2 tel bunlar. tek fark ekran. işlemcisinin 1.2 ve 1.4 olması çok farketmiyo. biraz büyük ve kaba olduğu doğru ama bana işimde böyle bir telefon lazım olduğu için sorun olmuyo. size de lazımsa sürekli elinizdeyse internet sürekli elinn altında olmasını istiyosan gayet kullanışlı. şarjıda 1 gün gidiyo tüm bu tarz tellerde olduğu gibi.
  • hmm teşeküür ettim hocam, iphone 4s veya note alacam bakalm kısmet hangisi denk gelecek

• Valla 1100 e geldiyse bedava ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Valla 1100 e geldiyse bedava ..

o da doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu forumu anlamıyorum ya ne kadar ölücüsünüz,1100 tl o bile pahalı mı ???yuhh artık arkadaşım ne kadar kuruşunuza düşkünsünüz.Bi laf var bilmemne buldun bilmemnelisini arıyosun diye ??bu telefon ülkende 2 milyarın üstünde yurtdışında çoğu yerde 650 euro yani 1500 tl ye yakın.Sadece almanyada ve birkaç yerde 530 euro falan,galaxy s2 bile 1800 lira hala,hadi kaydı maydı kargosunu herşeyi geçtim,1400 lira falan diyelim siz 1100 e bulmuşsunuz pahalı diyorsunuz arkadaşım bu bahsettiğiniz telefon samsungun en yüksek model telefonu en üst seviyesi eğer kuruşu kuruşuna tüm paranızı telefona yatıracaksanız apaçilik yapmaya gerek yok maddi durumunuza göre alın.Geçen biri alınacak galaxy note diye başlık açmış yurtdışı kayıtlı türkiye garantili sıfır 1.200 liraya alırım diyo zuahuah oldu canım başka ??yanındada nikah şekeri yollayalım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarelveco -- 6 Şubat 2012; 13:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarelveco

ben bu forumu anlamıyorum ya ne kadar ölücüsünüz,1100 tl o bile pahalı mı ???yuhh artık arkadaşım ne kadar kuruşunuza düşkünsünüz.Bi laf var bilmemne buldun bilmemnelisini arıyosun diye ??bu telefon ülkende 2 milyarın üstünde yurtdışında çoğu yerde 650 euro yani 1500 tl ye yakın.Sadece almanyada ve birkaç yerde 530 euro falan,galaxy s2 bile 1800 lira hala,hadi kaydı maydı kargosunu herşeyi geçtim,1400 lira falan diyelim siz 1100 e bulmuşsunuz pahalı diyorsunuz arkadaşım bu bahsettiğiniz telefon samsungun en yüksek model telefonu en üst seviyesi eğer kuruşu kuruşuna tüm paranızı telefona yatıracaksanız apaçilik yapmaya gerek yok maddi durumunuza göre alın.Geçen biri alınacak galaxy note diye başlık açmış yurtdışı kayıtlı türkiye garantili sıfır 1.200 liraya alırım diyo zuahuah oldu canım başka ??yanındada nikah şekeri yollayalım!!

Çok sert yazıyosun. :)

İsviçre' de Bu sitede ;

Samsung Galaxy Note N7000, 16 GB - WiFi + 3G - Carbon BlueCHF 549.- Yaklaşık 1050TL
    Samsung Galaxy Note N7000, 16 GB - WiFi + 3G - WhiteCHF 589.- Yaklaşık 1125TL
    Samsung Galaxy Note N7000, 32 GB - WiFi + 3G - Carbon BlueCHF 649.- Yaklaşık 1240TL

Yurt dışında yakını olan araştıranlar çok daha uygun da bulabilir. Ben 32GB olanını getirteceğim arkadaşıma, şuan farklı kanallardan yurtdışından daha uygun yerler olduğunu duydum. Araştırmaya devam ediyorum.

Not:Bilmeyen için para birimi(CHF) İsviçre Frangı. Siteden fiyatlara bakıp Google den Lira ya çevirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eligible

quote:

Orijinalden alıntı: avarelveco

ben bu forumu anlamıyorum ya ne kadar ölücüsünüz,1100 tl o bile pahalı mı ???yuhh artık arkadaşım ne kadar kuruşunuza düşkünsünüz.Bi laf var bilmemne buldun bilmemnelisini arıyosun diye ??bu telefon ülkende 2 milyarın üstünde yurtdışında çoğu yerde 650 euro yani 1500 tl ye yakın.Sadece almanyada ve birkaç yerde 530 euro falan,galaxy s2 bile 1800 lira hala,hadi kaydı maydı kargosunu herşeyi geçtim,1400 lira falan diyelim siz 1100 e bulmuşsunuz pahalı diyorsunuz arkadaşım bu bahsettiğiniz telefon samsungun en yüksek model telefonu en üst seviyesi eğer kuruşu kuruşuna tüm paranızı telefona yatıracaksanız apaçilik yapmaya gerek yok maddi durumunuza göre alın.Geçen biri alınacak galaxy note diye başlık açmış yurtdışı kayıtlı türkiye garantili sıfır 1.200 liraya alırım diyo zuahuah oldu canım başka ??yanındada nikah şekeri yollayalım!!

Çok sert yazıyosun. :)

İsviçre' de Bu sitede ;

Samsung Galaxy Note N7000, 16 GB - WiFi + 3G - Carbon BlueCHF 549.- Yaklaşık 1050TL
    Samsung Galaxy Note N7000, 16 GB - WiFi + 3G - WhiteCHF 589.- Yaklaşık 1125TL
    Samsung Galaxy Note N7000, 32 GB - WiFi + 3G - Carbon BlueCHF 649.- Yaklaşık 1240TL

Yurt dışında yakını olan araştıranlar çok daha uygun da bulabilir. Ben 32GB olanını getirteceğim arkadaşıma, şuan farklı kanallardan yurtdışından daha uygun yerler olduğunu duydum. Araştırmaya devam ediyorum.

Not:Bilmeyen için para birimi(CHF) İsviçre Frangı. Siteden fiyatlara bakıp Google den Lira ya çevirebilirsiniz.

İsteyene getirtebiliyor musunuz hocam :D

• ya ara ara beleşede bulursun ama bu zihniyeti anlamıyorum arkadaş 1000 lira telefona harcayacak adam 100-200 tl lik miktar için kıvranıp şekilden şekile giriyor ona acıyorum yazık hani apaçilerde cepte 1 kuruş yok ellerde son model telefon manga şarkısında diyor ya aynı o hesap
    ayrıca galaxy note 32 gb mi varmış ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avarelveco -- 6 Şubat 2012; 20:29:29 >
  • Lüks telefon kullanımı ülkemizde fazla. Milletimiz teknolojiyi seviyor. Bunun artık gelirle de bir ilgisi kalmadı. Apacisi de alıyor İş adamı da. :)( bu konuda nötürüm, doğru veya yanlış artık..)

Bu arada olay 100-200tl meselesi değil (ki az para değil 1000 tl yanında. Hani araba alırsın 15bin liraya 100-200-300 aranmaz ama 1000 tl de çok farklı, %10-20 gibi bir miktarı az para değil)

Özetle bu bir yaşam biçimi. Nihai amaç sadece telefona sahip olmak değil , aynı zamanda o telefonu en iyi fiyattan alabilmek. Telefona sahip olmanın verdiği mutluluğun yanında en uygun fiyattan da sahip olma zevkini yaşayabilmek. Hani bir parçada Emre Altuğ diyor ya "...Çifte kavrulmuş" Telefon zaten dikkat çekiyor birde "ne kadara aldın?" sorusuna piyasa altı bir miktarla cevap verdim mi onun havası daha bi fena :)) Ee bide satarken fazla zarar etmeme var, sonuçta modeller çok hızlı güncelleniyor. Değişmek gerektiğinde daha az zararla elden çıkarmayı herkes iste. Kaldı ki Samsung model çıkarma ve fiyatlar konusunda malesef dezavantajlı. Bir anda yeni bir model fiyatları tepe takla edebiliyor. Anam ne kadar uzattım böyle ya :))

• quote:

Orijinalden alıntı: eligible

Lüks telefon kullanımı ülkemizde fazla. Milletimiz teknolojiyi seviyor. Bunun artık gelirle de bir ilgisi kalmadı. Apacisi de alıyor İş adamı da. :)( bu konuda nötürüm, doğru veya yanlış artık..)

Bu arada olay 100-200tl meselesi değil (ki az para değil 1000 tl yanında. Hani araba alırsın 15bin liraya 100-200-300 aranmaz ama 1000 tl de çok farklı, %10-20 gibi bir miktarı az para değil)

Özetle bu bir yaşam biçimi. Nihai amaç sadece telefona sahip olmak değil , aynı zamanda o telefonu en iyi fiyattan alabilmek. Telefona sahip olmanın verdiği mutluluğun yanında en uygun fiyattan da sahip olma zevkini yaşayabilmek. Hani bir parçada Emre Altuğ diyor ya "...Çifte kavrulmuş" Telefon zaten dikkat çekiyor birde "ne kadara aldın?" sorusuna piyasa altı bir miktarla cevap verdim mi onun havası daha bi fena :)) Ee bide satarken fazla zarar etmeme var, sonuçta modeller çok hızlı güncelleniyor. Değişmek gerektiğinde daha az zararla elden çıkarmayı herkes iste. Kaldı ki Samsung model çıkarma ve fiyatlar konusunda malesef dezavantajlı. Bir anda yeni bir model fiyatları tepe takla edebiliyor. Anam ne kadar uzattım böyle ya :))

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.