Şimdi Ara

[SATILDI] Yurtdışı PS5 Dijital Japonya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Yurtdışı PS5 Dijital Japonya

Merhaba,

Japonya'dan yanımda getirdim. Kutusu hiç açılmamıştır. Kendim de Dubai'den aldığım diskli sürümü sorunsuz kullanıyorum, cihazda bölge kısıtı yok, kablosunun ucuna 20 liralık bir çevirici takarak kullanabiliyorsunuz. garanti durumunu bilmiyorum o sebeple garantisi yok gireceğim dileyen Sony'yi arayarak öğrenebilir. Ciddi alıcıya açık adres verilir gelip elden alabilirsiniz. Şehir dışı kargo falan pek sıcak bakmıyorum.

[SATILDI] Yurtdışı PS5 Dijital Japonya

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• baba siz hayırdır ya? aynı fiyatlara hem de 3 taksitle türkiye'de alınabiliyor artık, sizden peşin paraya niye alalım biriniz anlatsın [SATILDI] Yurtdışı PS5 Dijital Japonya 

• Nereden 13000 liraya vade farksız taksitle alabiliyoruz link atar mısınız lütfen

• ksfno1 kullanıcısına yanıt

Merhaba, serbest piyasa 13000'e 3 taksit alabiliyorsunuz madem en mantıklısı o şekilde almak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya ya gideceğim bu hafta gelirken dijital ps5 getirsem PlayStation plus alabilirmiyim Türkiye de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.