Şimdi Ara

yurtdışı para çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler almanyadayım. 2 kere 20 euro çektim işbankası kartımla işcepten bi baktım 196 tl kesmiş. yani 1€=5₺ kesiyor nerdeyse. 36 tl girdi bi kere ama bu böyle devam edemez daha 1 hafta daha burdayım. çözümü nedir bunun. sıcak fırsatcı adamım ben 5 tl için hopi mopi kod vs uğraşan insanım %25 işbankasına veremem zaten euro olmuş 4 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye öyle çok komisyon alıyor anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kölndeysen gel yardimci olurum. paypaldan gönderirsin, elden alirsin.
  • İş Bankası 08.03.2016 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde nakit çekim işlem komisyonunda güncelleme yaptı.

Nakit çekim işlem komisyonu yurt içi işlemlerde 6,5 TL üzerine işlem tutarının % 3.5‘i eklenerek, yurt dışı işlemlerde ise asgari 8 USD/8 EUR olmak üzere işlem tutarının %3,5‘i ve ilave 3,5$/3,5€’nun TL karşılığı olarak güncellendi.

Bankamatik kartla veya MaxiPara kartla yurt dışında nakit çekme işlemlerinde uygulanmakta olan komisyon, ATM’den yapılan işlemlerde %1,4 +2,8 USD, banka ve nakit ödeme ofislerinden yapılan işlemlerde %1,4+5 USD olarak güncellendi.

Bankamatik kartlarla yurt içinde Ortak ATM’lerden yapılan para çekme işlemlerinde uygulanmakta olan komisyon ise işlem tutarının %1’i ve ilave 3,5 TL olarak güncellendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.