Bildirim
Yurtdışı laptop aldım ( ingiliz priz dönüştürücü acil)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu buna girmez zaten bi aparat daha lazım sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nasıl bir şey hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aldığın üniversal bir ürün çok bi işe yaramaz. Türkiyede 5 15p plug convertör bulmak çok zor.
Benim arkadaşa amazondan laptop almıştık onda sorunu iöyle çözdük ilk önce bir yerden 10 tl ye laptop 3lü adaptör kablosu aldı kısa bir süre sonra uyduruk kablo çöp oldu. Orjinali gibi olmuyor. Yabancı girişin olduğu ucu kestik Tr priz bağladık onu kullanıyor. Halen sıkıntısız...
En iyi 2 çözüm;
Kesip + - bulup uçları Tr erkek priz alıp (5tl) bağlamak.
Laptop markasının orjinal 3 lü pin kablosunu satın almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 12 Eylül 2019; 19:38:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mezmez
Nasıl bir şey hocamm.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyolhttps://m.trendyol.com/ncp/turk-amerikan-cevirici-fis-p-24764459?boutiqueId=331200&merchantId=108436&gclid=EAIaIQobChMI9amv89vL5AIVEB0YCh0HWQaAEAQYASABEgIAg_D_BwE
Bu örnek, priz dönüştürücü diye arat kendine uygun olanı al kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam zaten priz dönüştürücü diye aldım resimdeki üründen, yani önce üçlü ingiliz girişi ikili ingilize çevirip ardından mı ingiliz—>>tr dönüştürücü kullanmam lazım, attığınız modelin üçlü girişini nasıl bulabilirim ya hiçbir yerde yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X