Şimdi Ara

Yurtdışı İphone, İpad ve ya Mac almak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum İphone 6 Salı günü tanıtılıyor. Yıllardır beklenilen büyük ekranlı İphone almak istiyorum bende. Fakat yurtdışından telefon alan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bildiğim kadarıyla 3G bağlantısı olmayan yani sim kartsız cihazlar için bir işlem uygulanmıyor. Peki İphone alırsak sırayla ne yapmam gerekir? Garantisi 1 yıldı sanırım uzatabilir miyim?
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 115 tl vergi verip pasaport kayıtlı olarak kullanacaksınız ayrıca garanti Türkiyede geçmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: hbag

115 tl vergi verip pasaport kayıtlı olarak kullanacaksınız ayrıca garanti Türkiyede geçmeyecek

Apple ile çevrimiçi sohbet yaptığımda gümrük işlemleri ile ilgili bilgileri olmadığını fakat alınan cihazın uluslararası garantide olduğunu, garantisinin de bir yıl sürdüğü söylendi bana.

• Amerika'dan iPhone alırsanız garantisi TR'de hiçbir şekilde geçmez.
    Avrupa'dan alırsanız geçer, aynı burdan almışsınız gibi.

iPhone alacaksan Unlocked olduğundan emin ol. Buraya gelince ise, yurtiçine gireli 1 aydan fazla olmamış ve 2 yıldır telefon kaydedilmemiş bir pasaporta 115 TL karşılığında kaydettiriyorsun. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Amerika'dan iPhone alırsanız garantisi TR'de hiçbir şekilde geçmez.
    Avrupa'dan alırsanız geçer, aynı burdan almışsınız gibi.

iPhone alacaksan Unlocked olduğundan emin ol. Buraya gelince ise, yurtiçine gireli 1 aydan fazla olmamış ve 2 yıldır telefon kaydedilmemiş bir pasaporta 115 TL karşılığında kaydettiriyorsun. Bu kadar.

Çok teşekkürler bilgiler için.
    İyi akşamlar.
    İyi forumlar..

• Bence hiç yurtdışı cihazına bulaşma pişman olursun ben o hataya düştüm keşke 300-400 lira fazla verip Türkiye den alsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay2323

Bence hiç yurtdışı cihazına bulaşma pişman olursun ben o hataya düştüm keşke 300-400 lira fazla verip Türkiye den alsaydım.

İphone adına gerçekten sıkıntılı bir durummuş araştırdım biraz. Ama Mac almayı ciddi ciddi düşünüyorum tek negatif yönü İngilizce klavye olması olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abd den ise sakın alma garantisisz oluyo avrupa ülkesşnden alcaksan al ama unlock olmasına dikkat et ver 115 tl mide misss
    Acrupa ülkesşnden alcaksan ton basım agrıdı diyenlere bakma apple reyiz avrupadan alınanlarda türkiyeden alınmıs gibi bakıyo
    Edit; otomatşk düzeltmenin azizliği :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 6 Eylül 2014; 1:44:08 >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Mac almak mantıklı ama telefona bence bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay2323

Mac almak mantıklı ama telefona bence bulaşma

Haklısınız. Biraz araştırma yapmalıyım. Teşekkürler. İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.