Şimdi Ara

Yurtdışı iPhone 7 SİM KART Kilidi nasıl açılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Yurtdışından gelen iPhone 7 telefonlar için sim kilit oluyor bunun açık olarak gelmesi için ne yapılması gerektiğini bilen var mı?
    ilgili arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.
    Model numaraları: A1778>>32 gb olanlar.
    Model numaraları:A1784>>128 gb plus olanlar.



  • Apple Storedan full price ile almanız gerekiyor.
  • Hakan hurma kullanıcısına yanıt
    Telefonun içinde gelen sim kart ile bir kerelik aktif ettiğinizde sim kiliti kalkmış oluyor. Ayrıca forumdan birileri itunes ile yeni yazılım atıldığında kalktığını yazmıştı. İkinci seçenekten emin değilim ama ilk seçeneği bu gün denedim çalışıyor :)
  • Full price alacaksın veya hangi operatör çıkışlıysa onunla irtibata geçeceksin. Ben full price olarak Almanya'dan aldım. Vergi iadesi de var.
  • Bilgiler için teşekkür ederim ,"Full price " alınca problem olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyrotoxin

    Telefonun içinde gelen sim kart ile bir kerelik aktif ettiğinizde sim kiliti kalkmış oluyor. Ayrıca forumdan birileri itunes ile yeni yazılım atıldığında kalktığını yazmıştı. İkinci seçenekten emin değilim ama ilk seçeneği bu gün denedim çalışıyor :)

    Hocam selam,
    Iphone 7plus aldım A1784, ve içinde AT&T sim kartı olduğunu farketmeden itunes üzerinden kurulum yaptım, sonra turkcell hattımı taktığımda ise geçersiz sim uyarısı alıyorum.. AT&T'den unlock talebine bulundum, talep onaylandı diye mail geldi ancak 3 gün geçmesine rağmen halen telefonu turkcell SIM ile kullanamıyorum.
    DFU mod alıp restore yaptım ancak yine olmadı..
    Bunun nasıl aktive edileceği, simlock'u nasıl unlock edileceğini bilen var mı??
    ACİL LÜTFENN :(
  • Benm bildiğimde içinden gelen sim ile aktif etmeden kendi simi takip altif etmeniz gerek içinden gelen sim ile aktif ediliğinden hiç bi isim kabul etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsg G kullanıcısına yanıt
    Cihaz full price/unlocked alindiysa sim kilidi kaldirabilirsin merak etme. Bu sorun sundan kaynaklaniyor: ABD'de Verizon disindaki tum sebekeler, bir iPhone o sebekenin SIM karti ile etkinlestirildiginde cihazi o sebekeye kilitliyor. Senin hatan cihazi icindeki AT&T sim kartiyla etkinlestirmek olmus. TR sim kartinla etkinlestirseydin bu sorunu yasamazdin. Yine de cozumu var, zaten talep yapmissin.

    Onceliklehttps://www.att.com/deviceunlock/request/#/status adresinden unlock talebinin durumunu kontrol et. Bu sayfadan IMEI ve talep no girerek sorgula. 2-3 gunde onaylanir genelde.

    Normalde iPhone'u sifirlayip iTunes'a baglaman ve oyle acman yeterli, DFU mode'la isin yok. Ama unlock islemi icin iTunes'da acilan pencerede sosyal guvenlik numarasi ve zip kodu ister. AT&T cihazlarini Apple Store'dan alirken full price bile olsa abone bilgileri gerekiyor artik. Daha onceden aldiysan bu asamayi gecebilirsin belki. Bu asamayi gecebiliyor musun? Hangi bilgileri soruyor asagidaki ekranda?

     Yurtdışı iPhone 7 SİM KART Kilidi nasıl açılıyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün yaklaşık 30dk apple ile görüşüp att den gelen unlock Mail'i ve cihazın full price alındığını gösteren faturayı mail attıktan sonra 15dk içinde sim kilidini kaldırdılar, dediğin gibi dfu moda hiç gerek kalmadı
    Ben önce 32gb alıp sonra bunu 128gb ile değiştirdiğim için sorun yaşadım sanırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben amerikadaki bir arkadaşıma iphone 7 plus red aldırmak istiyorum ama ödemeyi ben apple store veya başka bir siteden türkiye üzerinden yapıp kargo adresine onun amerika adresine yazsam sıkıntı olurmu yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mervevolkn M kullanıcısına yanıt
    America sitesinden alabilir adrese gönderebilirsin tabi sorun olmaz önemli olan ingilizce bilmen adresi doğru eksiksiz yazman lazim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store dan alabilir miyim ödemede sorun çıkmaz inşallah.. bir de sim free mi hangisini almak lazım bilgini var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mervevolkn M kullanıcısına yanıt
    Bu konu forumda yuzlerce kez yazildi cizildi. Biraz basliklari okusaydin kurcalasaydin keske. SIM free cihaz alamazsin, alirsan cihazin garanti disi olur. Asagida net bilgi var. Full price/unlocked AT&T ya da T-Mobile cihazi almak zorundasin. Ama online olarak AT&T cihazi alamazsin zaten, taahhutsuz bile alsan abone bilgisi ister. Ayrica ABD Apple Online Store'da Turkiye'ye ait kredi kartini kullanamazsin. Yine de bir dene.

    quote:


    A16XX serisinin garantisi Turkiye'de kesinlikle gecerli degil. ABD'deki Apple Store calisanlari cehaletten oyle soyluyorlar. ABD'den aldigin cihazin garantisi Turkiye'de gecerli olsun istiyorsan, Apple Store'dan israrla AT&T ya da T-Mobile cihazi talep edeceksin. Onlarin ne dedigini dinlemeyeceksin. Verizon, Sprint ya da SIM-free cihaz alirsan, yasal mevzuat geregi garanti Turkiye'de gecerli olmaz. Asagida net bilgi var.

    A1778/A1784: Intel modemli iPhone 7 (Garantisi Turkiye'de gecerli) - GSM
    Hangi ulkede satista: Avrupa, Turkiye, afrika, guney amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, ortadogu, guney asya ve ABD (AT&T, T-Mobile)
    ABD'de Apple Store'dan nasil alinir: Full price/unlocked AT&T veya T-Mobile cihazi olarak

    A1660/A1661: Qualcomm modemli iPhone 7 (Garantisi Turkiye'de kesinlikle gecerli degil) - CDMA/GLOBAL (Ek: A1779/A1785 Japonya cihazlari)
    Hangi ulkede satista: Cin, Hong Kong, Makau, Japonya, Kosta Rika ve ABD (Verizon, Sprint, SIM-free)
    ABD'de Apple Store'dan nasil alinir: Full price/unlocked Verizon, Sprint cihazi olarak veya SIM FREE olarak

    Not: Hem A16XX hem de A17XX cihazlarin ayni anda satildigi tek ulke ABD. Butun kafa karisikligi da oradan geliyor zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • iphone 7 almayı dusunuyorm fakat sim free versiyonları A1660 modeli yani türkiye için uyumsuz moedli çalışıyor fakat apple turkıye servıs bakamıyor. At-t modeli A1778 modeli yanı turkıye için uyumlu modeli, at-t sim kartıyla alsam turkıyede sıkıntı cıkar mı hattımı takınca ?
  • arkadaşlar merhaba japonyadan gemi kaptanı arkadaşım vasıtasıyla iphone x getirtiyorum. fakat içimi kemiren bi kaç sey var cihazla ilgili. cihazın simlock lu olma ihtimali varmı arkadaşlar. eğer varsa bu sorunu nasıl halledebilirim. bide cihazın fiyatı var bizim lira bazında 3150-TL ye aldık japonyadan. bazı iphone kullanan arkadaşlarım bu fiyata bu cihazı alamayacağımı cihazın android işletim sistemli olma ihtimalinin olduğunu ve spot ürün olabileceğini söylediler. rahatlamaya ihtiyacım var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bosuna alma elinde kalir japonyada her Telefon simlocklu yeni telefonlar alindigi gunden 6 ay sonra Softbank au docomo bunlar oparatorler Bu subelere 200 tl karsiliginda simfree yapilabiliyor. Bu islemi turkiyeden gerceklestiremezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.