Şimdi Ara

Yurtdisi iphone 4s degisim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. İsvicreden alinan iphone 4s'i ingilteredeki apple storeda degisim yapabilir miyiz? Cihazin donanimsal bir arizasi var ve garanti kapsaminda. Bilgisi olan veya daha once ayni durumu yasayanlar bir yanit verebilir sanirim. Tesekkurler..

• Evet...ornek,isvicreden 17 adet tel aldim (4s)simdiyekadar ,2 adet ariza cikti.bunlari almanya frankfurtta 2 ay sonra aninda degistirdim.
    Uluslararasi garanti bu demek zaten...apple store olan heryerde degistirirsin,dunyanin heryerinde...Tr de apple store yok,ondan burada gecerli degil ama yakinda istanbula apple store acilacak...ozaman uluararasi garanti bizdede gecerli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 16 Mayıs 2012; 0:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

Evet...ornek,isvicreden 17 adet tel aldim (4s)simdiyekadar ,2 adet ariza cikti.bunlari almanya frankfurtta 2 ay sonra aninda degistirdim.
    Uluslararasi garanti bu demek zaten...apple store olan heryerde degistirirsin,dunyanin heryerinde...Tr de apple store yok,ondan burada gecerli degil ama yakinda istanbula apple store acilacak...ozaman uluararasi garanti bizdede gecerli olacak

Bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlghnykn

cevap için teşekürler. faturaya gerek var mı değişim için yoksa cihazın seri numarasından bu işi halledebilir miyiz?

Faturaya gerek yok,seri nodan islem yapiliyor.kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti 4s
    8 yıl önce açıldı
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.