Şimdi Ara

YURTDIŞI İPHONE 3GS VERSİYON YÜKSELTME (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 4.1 versiyonu kullanıyorum yurtdışı telefonum ama artık ne whats app a ne de facebook a girebiliyorum telefonumdan soğudum anlicağınız. bu yüzden de sürüm yükseltmek istiyorum araştırdım ama hata yapmak istemiyorum çünkü tecrübesizim bu konuda. telefonumla ilgilibazı bilgileri yazıcam ve bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim çünkü çoğu uyulamadan yararlanamıyorum.

Baseband: 06.15.00
    Shsh cydiada üstte yazan sürümler: 3.1.3, 4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1, 4.2.1r1, 4.3.4, 4.3.5, 5.0.1, 6.0.1

daha önce 5.1 di galiba bikere yukseltti telefoncu ama tekrar 4.2 ye döndüm telefon resetlemeye baslayınca belkide hata yaptı bilmiyorum. başka bilgiler varsa lazım olan söyleyebilirim. yardım edecek arkadaşlar hangi programları kullanmam gerekiyor jailbreak ve unlock işlemi mi yapılıyor yoksa başka işlemlerde gerekli mi? yardımcı olursanız sevinirim. emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messita -- 8 Ocak 2013; 21:51:28 >

• hala bekliyorum :)
  • bi yardim edin dedik caninizi mi istedik be..! ben ne zaman bu siteye işim düştügunde zamaninda yardim alacam. bir kere mi yardim eden olmaz ya. bu kadar mi bencil oldu millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim benim 3gs de ayni durumda. nasil bibsacmalik en dandik telefona bile yukleniyo whatsapp bu apple guncelleyince boyle yapiyo. sana sorum verdiyon guncellestirmeyi nekadara yapiyo telefoncular. guncellemessem satacam byle ugrasilmaz bunla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.