Şimdi Ara

Yurtdışı Ekran Kartı Alımı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, malum TR'deki yeni nesil nVidia 4xx serisi kartların fiyatları alınabilir seviyede değil ayrıca bulmak da biraz sıkıntılı.
    İnternet aracılığıyla yurtdışından ekran kartı alışverişi yapabileceğim sizin önerebileceğiniz bir kaç site söyler misiniz?
    Daha önce bu şekilde alışveriş yaptıysanız size kaç günde ulaştığını da yazarsanız faydalı olur.
    Teşekkürler...

• yurtdışında tanıdık olmadan o iş biraz zor
  • Kargo ücretini ödedikten sonra neden zor olsun, e-bay'den sipariş verebilirsin mesela GTX 470 350$ kargo masrafıda 50$ toplamda 600tl'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Mayıs 2010; 0:20:48 >
  • e-bay belki (satıcıya bağlı) ama ne bileyim amazon, newegg gibi yerlerden biraz zor demek istemiştim. yanlış anlaşıldım
  • Satıcıya göre değişiyor sadece Amerika, Kanada içi olanda var Dünya'nın her yerine gönderende var. Newegg zaten buraya gönderim yapmıyor. Biraz evvel GTX 480 baktım neredeyse HD 5870 fiyatına 825tl'ye getirtmek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Mayıs 2010; 0:35:37 >
  • nerden aklıma soktun ya, durduk yere şunu düşünmeye başladım şimdi

tık tık
  • Güzel kart.
  • Bluray izlerken bile kafadan +100watt harcıyorlar, bence hiç alınası kartlar değiller verimsizliklerinden dolayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.