EID ile başlayan numaralar var. desteklediğini anlıyorum ama cihazı sıfırlama işlemini nasıl yapıacaz + tüm bilgileri kaybetme durumum da oluşur die düşündüm. |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (52. sayfa)

-
-
Daha önceki mesajda da belirttiğim gibi, işlemi şu adımlarla gerçekleştirebilirsiniz:
- Bilgisayarınızdan iTunes aracılığıyla telefonunuzun yedeğini alın.
- Ardından, cihazı sıfırlayın.
- Sıfırlama sonrasında tekrar iTunes üzerinden yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.
Sıfırlama işlemini, iPhone'da Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla adımlarını izleyerek yapabilirsiniz.
Konuyla ilgili birçok anlatım videosu da mevcut. Aşağıda iki örneği paylaşıyorum:
Telefon sıfırlandıktan sonra, açılışta yedekten geri yükleme seçeneğiyle süreci tamamlayabilirsiniz.
-
-
-
49 dolara 100gb paket alırsan geçerli
5gb 7.90 dolar , 10gb 13.90
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Firsty kullanan yok mu? Ben çok memnun kaldım ama konuda pek yorum görmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tükiyede ücretsiz reklamlı olanı kullanılamıyor +90 lı numaralarla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Redteagoda 2gunluk sınırsız paketi 1.2dolara alıp deneyin referans girerseniz daha sonra kullanmak için 3 dolar hediye veriyor. Şuan en ucuz maliyetli paket bu denemek isteyenlere tavsiye olunur.
Hız olarak daha yüksek olsun diyenler Firsty günlük paket alabilir. Yanlış hatırlamıyorsam Firsty referans ile 3 dolar indirim olarak veriyordu.
Şuan bendim 10 Euro üzerine referans ile 3 Euro veriyor tek seferde 7euro ödemek zorunda kaldığı için Firsty ve redteago günlük sınırsız paletleri denemenizi tavsiye ediyorum. Redteagoda gelen 3 dolar ile aylık paket alabilirsiniz. Redteagoda bakiyeleri silmiyor istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 16 Haziran 2025; 18:36:19 >
https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449
Değerli forum arkadaşlarım
E sim ile ilgili tüm referans paylaşımları bu başlık altına toplanmıştır. Bu konu harici referans paylaşımlarına müsaade etmemekteyiz. Bilindiği üzere ilgili tarihlerde çeşitli kural güncellemeleri yaptık ve genel anlamıyla referans paylaşımlarının belirli referans konularıyla kısıtlı olmasına karar verdik. Bunun sebebi ise konuların okunabilirliğini kolaylaştırmak, derli toplu bir düzen tesis etmektir.
Bu sebeple bu konuda referans paylaşımı yapmayalım. Üstte paylaştığım linkten referans paylaşımı yapalım.
Konu sahibi hocamızdan da ricam ilk mesajı sürekli güncelleyerek oraya kod eklenmesi kurallara aykırı bir durum teşkil etmektedir. Siz de diğer üyeler gibi üstte linkini gönderdiğim konuda referans paylaşmalısınız. Şöyle olabilir, oraya bir mesaj yazın o mesajın linkini ilk mesaja ekleyin bunda mahsur yok.
Herkese hassasiyeti için teşekkür ediyorum.
-
Ben hepsini denedim firsty 1mbps sınırsız şuan en iyisi
+90 hatla mı kayıt oldunuz?
Evet 30 günlük paket almıştım. Şimdi tekrar 30 günlük aldım gayet güzel.
Anladım. Ücretsiz reklamlı olan paket değil. Türkiye hatlarıyla ücretsiz olanı aldığınızı düşünmüştüm
Arkadaşlar Bali için 15 günlük bir e sim lazım nereden alayım? 20-50 GB arası
Listeden hangisini seçmeliyim,kalite olarak hangisi iyidir acaba ?
bnesim referans kodları ile 3 euro indirimli istediğiniz paketi alabilirsiniz. Oradaki fiyatlar o şekilde uyguna geliyor.
-
Referans kodu var mı ?
Ö.M. Gönderdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X