Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.129
Cevap
86
Favori
68.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EID ile başlayan numaralar var. desteklediğini anlıyorum ama cihazı sıfırlama işlemini nasıl yapıacaz + tüm bilgileri kaybetme durumum da oluşur die düşündüm.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt

Daha önceki mesajda da belirttiğim gibi, işlemi şu adımlarla gerçekleştirebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızdan iTunes aracılığıyla telefonunuzun yedeğini alın.
    2. Ardından, cihazı sıfırlayın.
    3. Sıfırlama sonrasında tekrar iTunes üzerinden yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

Sıfırlama işlemini, iPhone'da Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla adımlarını izleyerek yapabilirsiniz.

Konuyla ilgili birçok anlatım videosu da mevcut. Aşağıda iki örneği paylaşıyorum:

Telefon sıfırlandıktan sonra, açılışta yedekten geri yükleme seçeneğiyle süreci tamamlayabilirsiniz.

• Şuan en ucuzu redteago günlük 300mb sonrası 512kbps sınırsız. En az 2 günlük alınıyor 1.2dolara 48 saat sınırsız kullanım sağlar. Referans ile 3 dolar hediye veriyor.
    1mbps hızlar isteyenler için Firsty öneririm fiyat biraz yüksek ama onda da referans yönetimi ile ucuza alabilme imkanları var. Sadece Türkiye değil Avrupa Asya gibi paketleride ucuza alabilirsiniz
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soyle bir sey gordum ama detaylarini bilmiyorum:

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    49 dolara 100gb paket alırsan geçerli
    5gb 7.90 dolar , 10gb 13.90

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firsty kullanan yok mu? Ben çok memnun kaldım ama konuda pek yorum görmüyorum

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Tükiyede ücretsiz reklamlı olanı kullanılamıyor +90 lı numaralarla

• Redteagoda 2gunluk sınırsız paketi 1.2dolara alıp deneyin referans girerseniz daha sonra kullanmak için 3 dolar hediye veriyor. Şuan en ucuz maliyetli paket bu denemek isteyenlere tavsiye olunur.
    Hız olarak daha yüksek olsun diyenler Firsty günlük paket alabilir. Yanlış hatırlamıyorsam Firsty referans ile 3 dolar indirim olarak veriyordu.
    Şuan bendim 10 Euro üzerine referans ile 3 Euro veriyor tek seferde 7euro ödemek zorunda kaldığı için Firsty ve redteago günlük sınırsız paletleri denemenizi tavsiye ediyorum. Redteagoda gelen 3 dolar ile aylık paket alabilirsiniz. Redteagoda bakiyeleri silmiyor istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 16 Haziran 2025; 18:36:19 >
  • https://forum.donanimhaber.com/e-sim-referans-paylasimi-ana-konu--160051449

Değerli forum arkadaşlarım

E sim ile ilgili tüm referans paylaşımları bu başlık altına toplanmıştır. Bu konu harici referans paylaşımlarına müsaade etmemekteyiz. Bilindiği üzere ilgili tarihlerde çeşitli kural güncellemeleri yaptık ve genel anlamıyla referans paylaşımlarının belirli referans konularıyla kısıtlı olmasına karar verdik. Bunun sebebi ise konuların okunabilirliğini kolaylaştırmak, derli toplu bir düzen tesis etmektir.

Bu sebeple bu konuda referans paylaşımı yapmayalım. Üstte paylaştığım linkten referans paylaşımı yapalım.

Konu sahibi hocamızdan da ricam ilk mesajı sürekli güncelleyerek oraya kod eklenmesi kurallara aykırı bir durum teşkil etmektedir. Siz de diğer üyeler gibi üstte linkini gönderdiğim konuda referans paylaşmalısınız. Şöyle olabilir, oraya bir mesaj yazın o mesajın linkini ilk mesaja ekleyin bunda mahsur yok.

Herkese hassasiyeti için teşekkür ediyorum.

• Ben hepsini denedim firsty 1mbps sınırsız şuan en iyisi

• Bsbsbs bs B kullanıcısına yanıt
    +90 hatla mı kayıt oldunuz?

• ethan E kullanıcısına yanıt

Evet 30 günlük paket almıştım. Şimdi tekrar 30 günlük aldım gayet güzel.

• Bsbsbs bs B kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ücretsiz reklamlı olan paket değil. Türkiye hatlarıyla ücretsiz olanı aldığınızı düşünmüştüm

• Arkadaşlar Bali için 15 günlük bir e sim lazım nereden alayım? 20-50 GB arası

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    esimdb.com
    Compare Travel eSIM for Indonesia | Search 90+ Providers
    https://esimdb.com/indonesia

• M540 kullanıcısına yanıt

Listeden hangisini seçmeliyim,kalite olarak hangisi iyidir acaba ?

bnesim referans kodları ile 3 euro indirimli istediğiniz paketi alabilirsiniz. Oradaki fiyatlar o şekilde uyguna geliyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Referans kodu var mı ?

Ö.M. Gönderdim.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.