Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.128
Cevap
86
Favori
68.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Redteago ile YouTube 480p video çalışıyor. Telefon için gayet yeterli bir çözünürlük. Avrupa ve Avrupa plus günlük sınırsız paketlerden daha ucuzu yok.

Redteago 15 ocağa kadar %50 indirim kampanyası ile Avrupa 6ay geçerli 100gb 35dolar 6 ay 50gb 20 dolara alabilirsiniz.

Referans kodu ile 3 dolar hediye kazanırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sizin ilk mesajda referans kodları denedim, hali hazırda referans kodu kullandınız mesajı verdi. Sitedeki yılbaşı indirimi kodu da çalışmadı. Mail attım, bekliyorum.

• Redteago %50 indirim kampanyası ile 35 dolara 100gb aldım Avrupa'da 6ay geçerli.
    6 ay geçerli 50gb 20dolar.
    %50 indirim koduna ek referans kullanarak 3 dolar hediye kazanabilirsiniz.
    Günlük sınırsız Avrupa paketleri 0.7dolar
    Bnesim süresiz paketler kadar ucuz olmasada bnesime göre daha kaliteli bir firma. Hiç internet kesintisi yaşamadım. Daha önce defalarca sınırsız paket kullandım.
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 10 Ocak 2025; 13:24:40 >

100gb 35 dolar pahalı değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye için pahalı ama Avrupa'ya giden biri için pahalı olmayabilir. Bu kadar büyük paket kullacak birinin İnternet ihtiyacı mutlaka vardır. Özellikle karayolu veya tren yolculuğu yapanlar farklı ülkelerde dahi kapsama alanında olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 10 Ocak 2025; 15:30:26 >
  • Webte görünmüyormuş, uygulamayı indirince göründü. Sizin referansla üye oldum, 3 dolar kazandım. Yılbaşı kampanyası sitede veya uygulamada yazmasa da sınırsız paketlerde geçerli değilmiş.

• Avrupa plus 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız 0.7 dolar
    Referans kodu ile 3 dolar hediye kazandırıyor
    Türkiye için 3 operatörle anlaşmalı olduğu için denemeye değer. Avrupa'da vs kullananlarada öneririm.
    En az 2 günlük alınıyor(48saat)
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 15 Ocak 2025; 19:54:38 >
  • Daha önce e sim kullanmamıs arkadaşlara duyuru.
    Yurtdışına çıkacaksanız lütfen tek ülkeyi kapsayan yada aylık paketler almayın kurulum yapamazsanız mağdur olursunuz.
    Bnesim süre sınırı olmayan Türkiye dahil Avrupa'da birçok ülkeyi kapsayan Avrupa paketini alıp Türkiyede kurulumu yapın yurtdışı dolaşıma açıp sinyali alıp Türkiye'de deneyin. Telefondan e simi kapatınca kayıtlı olarak hazır halde telefonda durur.
    Yurtdışına çıkacağınız zaman esimi aktif edip kullanırsınız ayar yapmanıza gerek kalmaz. Yurtdışına mağduriyet yaşamazsınız.
    Süresiz paket aylık pakete göre pahalıdır ama Türkiye'de esim deneyimini öğrenirseniz yurtdışında sorun yaşamaz ve kalan GB hakları bir sonraki seyahatte veya Türkiye'de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 17 Ocak 2025; 11:22:27 >
    Daha önce verdiğiniz bilgiler doğrultusunda bnesim alıp aktive ettim.tekrar tşk.ler.

Redteago da günlük paketlerden satın aldım.peki bunu nasıl aktive edeceğiz? Malum günlük olduğundan bunu yurt dışında kullanacağımız zaman aktive etmemiz gerekmez mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt

Redteago günlük paketi 30 gün içerisinde aktif etmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum .Hangi telefona kuracaksınız oradan hesaba girip aktif edebilirsiniz.

Aktif ettiğiniz an günlük 24 saat süre başlar. O yüzden yurtdışında aktif etmeniz daha doğru olacaktır. 3 dolar hediyeniz geldiyse deneme amaçlı aldığınız paketi aktif edip öğrenip sonra gelen 3 dolar ile daha sonra paket almanız iyi olur. Öğrenme açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 18 Ocak 2025; 16:7:50 >
    Sizin referans kodunuzu paylaştım 3 usd geldi.

Ancak onu 3 usd ve altındaki paketlerde kullanabiliyorsunuz.yani 5 usdlik bir paketi 2 usd ödeyerek almanıza izin vermiyor.

• seasqua S kullanıcısına yanıt

4 günlük sınırsız Avrupa paketi alınabilir. Siz ilk alımda aylık paket mı aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 18 Ocak 2025; 21:0:38 >
  • Aklınıza takılan tüm soruları konu altında sorabilirsiniz. Konu günceldir.

• Arkadaşlar yurtdışı e simi yurtdışı iPhone da kullanırsak kapanma problemi olur mu türk hatlarinda olduğu gibi

• Sınırsız illocal me almayı dusunuyorum

• Mtnedm82 M kullanıcısına yanıt

Kapanmış olanda e sim çalışmıyor dendi ama sadece e sim kullanınca kapanıyor mu bununla ilgili net bir bilgi yok

• E sim destekli telefonu olmayan bir tanıdık için Bnesimden fiziksel sim kart sipariş verdim.
    Alırken süresiz 5gb internette aldık. Referans kodu ile indirimli aldım.
    Adrese teslim edilmiş gümrük vergisi çıkmamış.
    Şuan şehir dışındayım. Yanına gittiğimde aktivasyon kodu ile aktif edip deneyeceğiz. Sonra ek paket alacağız. Birkaç güne deneyimleri paylaşırım

Hangi ülkeden geldi? Gönderim dahil fiyatı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.