Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
55
Favori
27.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öyle birşey yok :) ben tv plus beinconnect aklınıza ne geliyorsa hepsine giriyorum hemde tam hız

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

istediğiniz şey için ayar yaparım satışım devam ediyor.

• osnakli O kullanıcısına yanıt

bir gelişme oldu mu ? kapanan imeiler ile redteago calismadi

• eren73546 E kullanıcısına yanıt

ne satıyorsunuz tam olarak anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vpn ile girilmez

• Daha ucuza sınırsız e sim bulan kullanan yok mu? Redteago gayet yeterli keşke 300liraya falan aylık alabilsek.
    3dolar kazandıran kodum SULE0084

Referral link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 16 Eylül 2024; 21:7:17 >
  • Redteago Avrupa paketi ilk 300 MB turktelekom ile 40mbps hız aldı kotadan sonra sınırsız 0.5mbps ile devam ediyor
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

• Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: 4M65QJBK

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185

BNESİM
    İlk alımda 5 euro indirim yapan kod = 4M65QJBK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carnage C kullanıcısına yanıt

3 farklı operatörden de test etmek lazım bunu. BNESIM e2'de TT, h1'de Turkcell var. Vodafone hangi eSIM sağlayıcısında var bilen varsa bir denenebilir.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

çok güzel bir şekilde giriliyor ! teknoloji birazda fazlasını bilmek gerek.. şuan aktif kullanıyorum. yurtdışında da olsam beinconnect ve tvplus kullanırım

Vpn ile girilmiyor

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

özelden SS atabilirim :)

• Beyler haftaya 10 günlüğüne avrupada kullanmak için hangi e-sim firmasını önerirsiniz?

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt

Bnesim ve redteogo referens kodları ile ikisinide çok ucuza getirip hangisi daha çok çekerse onu aktif edip kullanabilirsiniz. Bnesim anlaşmalı olduğu operatörler ile redteago anlaşmalı olduğu operatörler farklı. İlk sayfadaki referanslar güncel kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

Beyler haftaya 10 günlüğüne avrupada kullanmak için hangi e-sim firmasını önerirsiniz?

BNESİM öneririm, Avrupa paketi alıp TÜRKİYE’de aktif edin kullanmaya başlayın hocam, sorunsuz kullanılıyor.

İndirim için kullanabilirsiniz. BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = NUTXW2WU

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: NUTXW2WU

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Referans kodumu kullanan herkese teşekkür ederim. Türkiye'de ve Avrupa'da geçerli 64 gün boyunca sınırsız internet alabilecek kadar ödül kazanmışım
    Günlük 0.7 dolara 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız
    Sizlerde üye olup 3 dolar kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz
    SULE0084

Üye olduktan sonra referans kodunuzu paylaşırsanız sizlerde 4 dolar kazanarak ucuza günlerce sınırsız internet alabilirsiniz.
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

• forumdaki istisnasız her konu referans çöplüğüne dönüyor, birisi soru soruyor eleman ordan cevap veriyor mesajın sonunda kod, herhangi bir soru soruyorlar attığı link referanslı, bilgi tüyo kolaylık vs... yok hep menfaat üzerine paylaşımlar, ya kardeşim bu forumlar sizin vatandaş üzerinden para kazanıp nemalanmanız için değil insanlar birbirine yardım etsin bilgiyi paylaşsın diye var iyice suyunu çıkarttınız buraların ayıptır

• Burada amaç para kazanmak değil herkesi ucuza internet sahibi yapmak referans kodları olmadan kimse ucuza internet kullanamaz. Soracağın soru varsa sor elbet yardımcı oluruz.

• Mobimatter uygulamasında ikitane sınırsız internet paketi var

hızları kısıtlı tabi

ücretleri türkiye için biraz tuzlu

kotalı paketlerin fiyatları güzel ama

hele hediye bakiye varsa daha hoş oluyor

ben bir esim aldım mobimatter den gayet güzel çalıştı

hem paket alıp 5 dolara kadar ödül alınabiliyor

16 dolar toplamı olunca kullanılabiliyor

ilk defa kullanmak isteyenler için referans kodum

her ikimizede 5 dolara kadar ödül gelecek kullanıldığındaYAVUZ85868

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.