öyle birşey yok :) ben tv plus beinconnect aklınıza ne geliyorsa hepsine giriyorum hemde tam hız |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (11. sayfa)
-
-
istediğiniz şey için ayar yaparım satışım devam ediyor.
-
bir gelişme oldu mu ? kapanan imeiler ile redteago calismadi
-
ne satıyorsunuz tam olarak anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vpn ile girilmez
Daha ucuza sınırsız e sim bulan kullanan yok mu? Redteago gayet yeterli keşke 300liraya falan aylık alabilsek.
3dolar kazandıran kodum SULE0084
Referral link:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 16 Eylül 2024; 21:7:17 >
-
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: 4M65QJBK
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
https://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
BNESİM
İlk alımda 5 euro indirim yapan kod = 4M65QJBK
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 farklı operatörden de test etmek lazım bunu. BNESIM e2'de TT, h1'de Turkcell var. Vodafone hangi eSIM sağlayıcısında var bilen varsa bir denenebilir.
-
çok güzel bir şekilde giriliyor ! teknoloji birazda fazlasını bilmek gerek.. şuan aktif kullanıyorum. yurtdışında da olsam beinconnect ve tvplus kullanırım
-
Vpn ile girilmiyor
özelden SS atabilirim :)
-
Beyler haftaya 10 günlüğüne avrupada kullanmak için hangi e-sim firmasını önerirsiniz?
-
Bnesim ve redteogo referens kodları ile ikisinide çok ucuza getirip hangisi daha çok çekerse onu aktif edip kullanabilirsiniz. Bnesim anlaşmalı olduğu operatörler ile redteago anlaşmalı olduğu operatörler farklı. İlk sayfadaki referanslar güncel kullanabilirsiniz
BNESİM öneririm, Avrupa paketi alıp TÜRKİYE’de aktif edin kullanmaya başlayın hocam, sorunsuz kullanılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxxBeyler haftaya 10 günlüğüne avrupada kullanmak için hangi e-sim firmasını önerirsiniz?
İndirim için kullanabilirsiniz. BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = NUTXW2WU
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
forumdaki istisnasız her konu referans çöplüğüne dönüyor, birisi soru soruyor eleman ordan cevap veriyor mesajın sonunda kod, herhangi bir soru soruyorlar attığı link referanslı, bilgi tüyo kolaylık vs... yok hep menfaat üzerine paylaşımlar, ya kardeşim bu forumlar sizin vatandaş üzerinden para kazanıp nemalanmanız için değil insanlar birbirine yardım etsin bilgiyi paylaşsın diye var iyice suyunu çıkarttınız buraların ayıptır
Burada amaç para kazanmak değil herkesi ucuza internet sahibi yapmak referans kodları olmadan kimse ucuza internet kullanamaz. Soracağın soru varsa sor elbet yardımcı oluruz.
Mobimatter uygulamasında ikitane sınırsız internet paketi var
hızları kısıtlı tabi
ücretleri türkiye için biraz tuzlu
kotalı paketlerin fiyatları güzel ama
hele hediye bakiye varsa daha hoş oluyor
ben bir esim aldım mobimatter den gayet güzel çalıştı
hem paket alıp 5 dolara kadar ödül alınabiliyor
16 dolar toplamı olunca kullanılabiliyor
ilk defa kullanmak isteyenler için referans kodum
her ikimizede 5 dolara kadar ödül gelecek kullanıldığındaYAVUZ85868
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X