Şimdi Ara

Yurtdışı Alışverişlerine Yeni Düzenleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında alacağınızı alsaydınız, artık yeni kanun böyle. İşinize gelirse demişler kısacası.

Ulan şu ülkede bir işte düzgün işlesin dişimi kıracam.

(Hastaneden randevu veriyorlar o gün grev oluyor, hastane içinde ölsek müdahale etmezler gebersin derler)
  • Off çok kötü haber.

Mesala ben ayda bir kaç defa yurtdışından değeri 50-60 dolarlık kitaplar getirtiyorum amazon üzerinden. Şimdi bu kitaplar gümrüğe mi takılacak yani. İnanasım gelmiyor vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

Off çok kötü haber.

Mesala ben ayda bir kaç defa yurtdışından değeri 50-60 dolarlık kitaplar getirtiyorum amazon üzerinden. Şimdi bu kitaplar gümrüğe mi takılacak yani. İnanasım gelmiyor vallahi

3 ayda 1
    180 dolarlık getirtirsin :)
  • Kitap ve benzeri ürünleri Ptt gümrükten çıkarmak kaça mal oluyor bilen var mı ? Ayrıca İstanbul' da ikamet etmiyorum. Bir kaç yerde ürün takılırsa İstanbul' a gitmek veya vekalet vermek gerekir yazmışlar. Doğrumudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randeas -- 23 Nisan 2011; 10:25:01 >
  • Arkadaşlar ben shop to dan 2 oyun alıcaktım.Şimdi 2 oyun siparişi versem bendemi vergi ödücem
  • selam arkadaşlar.

ebayda ve gümrük işlerinde son zamanlarda çok şey değişmiş benim bi kaç sorum olacak. yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. bu benim için çok önemli. ebaydan uzakdoğudan özellikle değeri 10 doları geçmeyecek ürünlerden almak istiyorum ortalama ağırlıkları 80 gr. ama ben herşeyi usulune göre yapmak isityorum vergimi ödemeye razıyım yani. işi şirket açmaya kadar götürebilirm. ama şimdilik erken benim için. sormak istediğim bu ürünlerden 250 adet aldım diyelim, ağırlığı 100 gram olsa bile eder 25 kg. 5 dolardan 1250 dolar eder. devlet kargosuyla gelsin 40 günde sorun değil. faturasını da kestirecem. ve gümrükte vergi ödeme gerekecek bu ödeme olayı nasıl oluyor? diyelim ankaradayım gümrüğü gitmem mi gerekecek yoksa bellirli bi hesap numarasına ödeme yapıldıktan sonra mı malım serbest kalacak. ayda en fazla iki kere yılda beş kere ürün alınabilinir olayı benim için de geçerli olur mu? birz fazla oldu ama kusura bakmayın bilgilerinize çok ihtiyacım var paylaşırsanız tecrübelerinizi çok sevinirim. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.