Şimdi Ara

YURTDIŞI 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar bişey sormak istiyorum. yurtdışına gideceğim ve gittiğim ülkede3G desteği devar. ben mevcutturkcell hattııla yurtdışında 3G kullanabilrmym? ücretlendirme nasıl olur acaba? 30 temmuz öncesi 3G kullanabilirmiyim yani? mh yi aradım biri hattınıza 3G servisi tanımlamamzgerekiyor dedi. bu işlemi de 30 temmuzdan evvel yapamıyoruz dedi. sonra başka birine yönlendirdi beni. oda kullanabilirsiniz. ii yolculuklar dedi. kafaM karıştı. turkcell proflarından yardım bekliyorum.

• bir servet ödeyerek kullanabilirsin tabiki ama soyleyim ben sana 1 dakikalık görüntülü görüşmeye rahat 20 lira ödersin yada bir site görüntülesen 5-10 liran gider
  • Sizinde yurtdışına gitmeniz olay oldu. Kullanabilirsiniz zannımca.
  • evet kullanabilirsin ben de yunanistana gittiğimde vodafone tr şebekesinden vodafone gr şebekesine roaming yaptımve 3g yi ilk orda kullandım ama arkadaşın ediği gibi baya kazıklıyolar
  • OLAY OLMADI HOCAM. VİZELERDE SORUN OLDU. AMA ŞU ANDA SINIR KAPISINDAYIM. TURKCELL CONNECT KARDLA BAĞLANDIM. FORUMDA TAKILIYORUM.
  • evet yurtdışında eğer anlaşmalı operatörde 3G var ise kullanabilirsiniz. ben geçen yıl turkcell hattım ile yunanistan da COSMOTE ile 3G kullanmıştım. ama gerçekten çok pahalı. görüşmelerin dakikası 52kontör, kısa mesaj 10 kontör, internet kullanımında 50kb lık veriye 6kontör düşüyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcii -- 12 Temmuz 2009; 0:06:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: netcii

evet yurtdışında eğer anlaşmalı operatörde 3G var ise kullanabilirsiniz. ben geçen yıl turkcell hattım ile yunanistan da COSMOTE ile 3G kullanmıştım. ama gerçekten çok pahalı. görüşmelerin dakikası 52kontör, kısa mesaj 10 kontör, internet kullanımında 50kb lık veriye 6kontör düşüyor....

gerçekten çok pahalıymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gittiğiniz yerdeki gsm operatöründen yeni bir kontörlü hat alabilirsiniz sizin için çok karlı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.