Şimdi Ara

Yurt ücreti 800tl Burs 850 TL!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalan para 50tl konum İstanbul okulda öğlen yemeği 2.80 , 3tlden hesaplarsak öğle-aksam 6tl 30 günde 180tl yapıyor anca 8 gün yemek yiyebiliyoruz bunun acil zamlanması lazım ya da yurt zammı geri çekilsin!!!!!!!!!!!!!

İstanbulda öğrencileri zor zamanlar bekliyor... Para ve zaman olmadan bir insan kendini geliştiremez.

• Gençler size anlatayım bir abiniz olarak. Yaşım çok da büyük değil ama olsun. 2013'te üniversiteye başladım 2018 de mezun oldum.

Yanlış hatırlamıyorsam aldığım kredi 300 liraydı. O zaman KYK en fazla 100 liraydı.

200 lira ile ne yapardınız? Kayseri - Düzce arası otobüs bileti 50 liraydı mesela. Okul yemekhanesi yemek 1 TL idi. Döner ayran 6 liraydı. Bir oyun kolu 7-8 TL idi.

2018'den bahsedeyim. Aldığım kredi galiba 600 TL idi. KYK 200 desek, 400 kalıyor. Döner ayran 8 TL idi. Otobüs bileti 70-80 falandı.

Yani aldığım kredi ile kyk yurdunu ödesem (Ben bu arada hep özel yurtta kaldım ama sizin için kyk diyorum özel yurt fiyatları çok değişiyor) geriye bana 6 sefer otobüse binecek para kalıyordu.

Şimdi kyk'yı ödeseniz geri kalan para ile 1-2 sefer döner yiyemiyorsunuz. Üzücü.

• Sesimizi duyuralım arkadaşlar destek konuya hepimizi ilgilendiriyor yarı aç yarı tok gezeceğiz yoksa

• 50 TL büyük para. 1 kere şOk'a girersin mesela.

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sene sonuna doğru 1100-1200 civarlarına çıkaracaklarını düşünüyorum

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

• up up upp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan millet eskiden kyk bursuyla fethiyeye tatile gidiyormuş şimdi sadece otobüs parası veriyorsun bitiyor.

• Suriyeli numarası yap akepeli türbanlı bacılarımız ve badem bıyıklı abilerimiz sana maaş bağlarlar

• destek destekkkk uppp

• Demokrat dedem bi dillendirsin sen zamı gör sonra

• arkadaşlar yukarı çıkaralım konuyu bir desteği çok görmeyin bu gidişle taş kemireceğiz

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Bisküviler bile 10₺ oldu.
    Salam ekmek ise lüks hale geldi. 10 ay daha sabır gerekirse boş ekmek yiyeceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çok ciddiyim salam ekmek bile yiyemeyeceğiz

• UP

• Forum öldü.

• zam ocakta mı gelecek

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.