Kalan para 50tl konum İstanbul okulda öğlen yemeği 2.80 , 3tlden hesaplarsak öğle-aksam 6tl 30 günde 180tl yapıyor anca 8 gün yemek yiyebiliyoruz bunun acil zamlanması lazım ya da yurt zammı geri çekilsin!!!!!!!!!!!!! İstanbulda öğrencileri zor zamanlar bekliyor... Para ve zaman olmadan bir insan kendini geliştiremez. |
Yurt ücreti 800tl Burs 850 TL!!!!!!!!!!!

-
-
Sesimizi duyuralım arkadaşlar destek konuya hepimizi ilgilendiriyor yarı aç yarı tok gezeceğiz yoksa
-
50 TL büyük para. 1 kere şOk'a girersin mesela.
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sene sonuna doğru 1100-1200 civarlarına çıkaracaklarını düşünüyorum
up up upp
-
Lan millet eskiden kyk bursuyla fethiyeye tatile gidiyormuş şimdi sadece otobüs parası veriyorsun bitiyor.
Suriyeli numarası yap akepeli türbanlı bacılarımız ve badem bıyıklı abilerimiz sana maaş bağlarlar
destek destekkkk uppp
-
Demokrat dedem bi dillendirsin sen zamı gör sonra
arkadaşlar yukarı çıkaralım konuyu bir desteği çok görmeyin bu gidişle taş kemireceğiz
-
Bisküviler bile 10₺ oldu.
Salam ekmek ise lüks hale geldi. 10 ay daha sabır gerekirse boş ekmek yiyeceğiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok ciddiyim salam ekmek bile yiyemeyeceğiz
-
UP
Forum öldü.
zam ocakta mı gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Lan millet eskiden kyk bursuyla fethiyeye tatile gidiyormuş şimdi sadece otobüs parası veriyorsun bitiyor.
|
50 TL büyük para.
![]() ![]() Up |
Suriyeli numarası yap akepeli türbanlı bacılarımız ve badem bıyıklı abilerimiz sana maaş bağlarlar
|
Gençler size anlatayım bir abiniz olarak. Yaşım çok da büyük değil ama olsun. 2013'te üniversiteye başladım 2018 de mezun oldum. Yanlış hatırlamıyorsam aldığım kredi 300 liraydı. O zaman KYK en fazla 100 liraydı. 200 lira ile ne yapardınız? Kayseri - Düzce arası otobüs bileti 50 liraydı mesela. Okul yemekhanesi yemek 1 TL idi. Döner ayran 6 liraydı. Bir oyun kolu 7-8 TL idi. 2018'den bahsedeyim. Aldığım kredi galiba 600 TL idi. KYK 200 desek, 400 kalıyor. Döner ayran 8 TL idi. Otobüs bileti 70-80 falandı. Yani aldığım kredi ile kyk yurdunu ödesem (Ben bu arada hep özel yurtta kaldım ama sizin için kyk diyorum özel yurt fiyatları çok değişiyor) geriye bana 6 sefer otobüse binecek para kalıyordu. Şimdi kyk'yı ödeseniz geri kalan para ile 1-2 sefer döner yiyemiyorsunuz. Üzücü. |
Sesimizi duyuralım arkadaşlar destek konuya hepimizi ilgilendiriyor yarı aç yarı tok gezeceğiz yoksa |
Ps4 ilk çıktığında 2014 senesinde sıfırını 1000 liraya almıştım, 300 küsür lira kyk kredisi alıyordum, 3 ay biriktirip ödemiştim. Bugün 850 lirayı 3 ay biriktir anca ps5 kolu alırsın.
|
Benzer içerikler
- 11.sınıftan açık liseye geçiş
- kenko kronometre alarm kapatma
- 100 tyt 60 ayt kaç bin
- robert koleji fiyat 2025
- bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında beklemeliyim nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X