Şimdi Ara

Yurt Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KYK'nın genel ve yüksek ücretli o.ü 2 farklı yurt seçeneği vardır. Oldu ki okuyacağınız ilde ikisi de mevcut. Öncelikle yurtların konumlarına bakın. Örneğin Sakarya Hendek'te bulunan KYK yurdun Yüksek Ücretli (135 TL) bloğunda odalarda 4 kişi kalabiliyor ve wc, banyo, priz, 2 adet pc masası vs bulunuyor...
    Lakin Eğitim Fakültesi için biçilmiş kaftan çünkü mühendislik fakültesine 40-45 km.. haydi servisle minibüsle 45 dk - 1 saatle okula ulaşımını hallettik diyelim ama şehrin merkezi Serdivan (mühendislik fakültesinin bulunduğu yer) olduğu için çok büyük dezavantajtır.. yani yurtta aniden kafan esse merkez de gezemeyeceksin... konum olarak dışlanmış olacaksın, insanlar her akşam mekanlarda takılırken,çevre edinirken sen "gitsem mi, lan o yolda çekilmez..." bahaneleriyle kavga edeceksin...

Serdivan’da bulunan KYK’a bağlı yurdun 5 kişilik odalardan oluşmakta ve wc, banyo gibi şeyler herkes kullanıyor. Bu da çok büyük sıkıntı. Lakin ben burayı tercih edeceğim. Yani KYK başvurusunda sadece genel yurtlar seçeneğini seçeğim. çünkü zaten kısıtlı imkanları olan şehirde ulaşımdı mulaşımdı şeylerle sıçılacak yer için uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkral -- 20 Ağustos 2012; 19:46:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.