Şimdi Ara

Yurt oda arkadaşlarım iyiydi ama kavga ediyodum benim gibi olmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her dakika odada durmuyonuz sonuçta eşyalarınız konusunda tedirgin olursunuz odadakiler dışında gevşek tiplerle kavga edin ama odadakilerle etmeyin çünkü çok yakınınızda olcaklar.

• ben fen lisesi yurdunda kaliyordum kavga etmedim, belli bir seviyenin üzerine çıkmadım ama bayagi zorlandim sabrederken. Çok kötü niyetli insanlar vardı benim kötülüğümü isteyen. Şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum mesajlara bile cevap vermiyorum kafam rahat :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuzbiradam

ben fen lisesi yurdunda kaliyordum kavga etmedim, belli bir seviyenin üzerine çıkmadım ama bayagi zorlandim sabrederken. Çok kötü niyetli insanlar vardı benim kötülüğümü isteyen. Şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum mesajlara bile cevap vermiyorum kafam rahat :D
    En iyisi öyle ama ben sinirlendimmi içime atamıyorum kavga edip can yakıp rahatlamam gerekiyo kötü bi huy sanırım ama adalet hissiyatım yüksek
  • huysuzbiradam kullanıcısına yanıt
    hocam ben de yatılı fen lisesinde okudum, biri hariç bütün oda arkadaşlarımla kavgalı ayrıldım tebrik ediyorum sizi çok sabırlı bir insanmışsınız.
  • ben de yatılı fen lisesinde okudum kendi arkadaşlarımı kendim seçtim hiç kavga etmedik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir tavsiye de benden gelsin. oda arkadaşlarınızı tanımadan değerli eşyalarınızı yurda götürmeyin.
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Tabiki herkesin yapısı farklî hocam, elbette hakkınızı savunun ama bunu çok sinirlenmeden ve takmadan yaptığınızda emin olun daha çok kuduruyorlar :D bir süre sonra da zaten yüzünüze karşı bir şeyler yapmaktan vazgeçiyorlar en fazla arkanızdan konuşuyorlar o kadar.. Yani ben de öyle olmuştu en azından..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.