Şimdi Ara

Yurt içi Cihaz mı?Yurt dışı Cihaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4S almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?Yurt içi olan 2. el gibi olacak çünkü evkurdan alınma 15 günlük 1700 TL istiyorlar,Yurt dışı olan ise açılmamış olacak ve yaklaşık maliyeti 1700 ü bulacak ama şöyle birşey var evkurdan alınanın rengi siyah ve ben beyaz istiyorum çok kararsız kaldım.

• teknoloji sans isidir, bence yurtdisi alin
  • 1.500e açılmamış beyazlar sahibinden de dolu.
  • Pasaport işlemi sonradan sıkıntı çıkarmayacaksa y.dışı...
  • Garanti konusunda hangisi daha sağlam?
  • Evkur alacagina yurt disi al. Evkur grey market urunu ben sahaen almam. Ama illa faturali dersen 1700 alinabilir bir rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

Garanti konusunda hangisi daha sağlam?

Ben size sunu diyeyim Türkiyedeki garanti kocaman bir fos,size tavsiyem arastırıp iyi bir satıcı bulmanız bu satıcı sureklı yurt dısı ile baglantısı olsun
    herhangi bir sorun oldu mu verin telefonu o size apple store dan değişim yaptırarak yenısını versin.
    türkiyede tamir edilmeye calısıyor yurt dısında ise hemen değişim,secım sızın
    bu işi yapan bir arkadas edindim forumlardan,kişisel olarak tanımam bu yuzden sorumluluk kabul etmem.
    dilerseniz pm atarsanız numarasını veririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışı İPhone Nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Yurt dışı telefonlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Ben size sunu diyeyim Türkiyedeki garanti kocaman bir fos,size tavsiyem arastırıp iyi bir satıcı bulmanız bu satıcı sureklı yurt dısı ile baglantısı olsun
    herhangi bir sorun oldu mu verin telefonu o size apple store dan değişim yaptırarak yenısını versin.
    bu işi yapan bir arkadas edindim forumlardan,kişisel olarak tanımam bu yuzden sorumluluk kabul etmem.

Türkiye de ki garantide değişim yapılmıyor mu?

• Şans meselesi.
  • yurt dışı
  • Tamamen şans...

Aynı yerden 3 telefon alınıyor. 2'si sorunsuz ama 1'inde sorun çıkıyor.

Yapacak bişey yok buna.
  • Yeniden konu açmak istemedim bir kaç sorum daha var.iPhone'nun bazı eksiklikleri var(Bluetooth,Görüntülü Konuşma tarzı) bunları halletmenin bir yolu var mı?Bir de son olarak 1GB avea interneti yeterli midir?
  • quote:

Yeniden konu açmak istemedim bir kaç sorum daha var.iPhone'nun bazı eksiklikleri var(Bluetooth,Görüntülü Konuşma tarzı) bunları halletmenin bir yolu var mı?Bir de son olarak 1GB avea interneti yeterli midir?

Bahsettiğin eksikler için bir sürü uygulama vs var. Google bunun için ;)

1GB kimine göre yeter kimine göre az gelir. Bu kişiseldir. Kullanıp kendin görürsün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Türkiye de ki garantide değişim yapılmıyor mu?

Tamamen Sans :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.