Şimdi Ara

Yurt Dışından Telefon Aldım (Siparişte)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , İngiltere şirket aracılığıyla çinden telefon siparişi verdim. Telefonun adı : Umi Modeli: Touch yani Samsung Galaxy S7 gibi Umi Touch ad benzerliği yaptım sadece yanlış anlaşılmasın :D bu deli ikisini mi kıyaslıyor falan dersiniz :D Neyse size linki atıyorum biraz inceler misiniz? Fikirleri atayım. Her yere baktım henüz Türkçe incelemesi yok inşallah ilk ben yaparım detaylıca sizlerle paylaşırım tüm özelliklerini bize sunulan hizmeti iletişimi yurt dışından telefon alırnır mı alınmaz mı hep birlikte göreceğiz. Kargolanmasını bekliyorum Siteye facebook üzerinden sordum 15ağustos - 1eylül arası vericez dediler. Ayrıca telefon elime geçtikten sonra 40 gün para iadesi var istersem şuan iptal edebiliyorum. Özellikleri gerçekten çok hoştu bir kaç hafta inceleme sonunda f/p ürünü olarak sipariş verdim. Gelince devam ederim yazmaya.

Özellikler:
    Marka: UMI
    Tip: 4G Phablet
    İşletim Sistemi: Android 6.0
    Service Provide: Unlocked
    Desteklenen Diller: Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Catalan, Czech, Danish, German, Estonian, English, Spanish, Filipino, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Nederlands, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Slovenian, Slovak, Finnish, Swedish, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Armenian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Korean, Japanese, Traditional/Simplified Chinese
    SIM Card Yuvası: Dual SIM,Dual Standby
    SIM Card Tipi: Dual Micro SIM Card

Donanım

CPU: MTK6753 64bit
    Çekirdekler: 1.3GHz,Octa Core(8 Çekirdek)
    GPU: Mali-T720
    RAM: 3GB RAM
    ROM: 16GB
    Harici Depolama: TF card up to 128GB

Bağlantı ve Ağ

Wireless Bağlantısı : 2.4GHz/5GHz WiFi,3G,4G,Bluetooth,GPS,GSM
    WIFI: 802.11a/b/g/n wireless internet
    Network tipi: GSM+WCDMA+FDD-LTE
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2600MHz

Ekran

Ekran Tipi: Corning Gorilla Glass 3
    Ekran Boyutu: 5.5 inch
    Screen resolution: 1920 x 1080 (FHD)
    Pixels Per Inch (PPI): 441

Camera

Camera type: Çift Kamera (Arka ve Ön Kamera)
    Arka kamera: 13.0MP,with flash light and AF
    Ön kamera: 5.0MP
    Video recording: Yes
    Touch Focus: Yes
    Auto Focus: Yes
    Flashlight: Yes

Media Formats

Picture format: BMP,GIF,JPEG,PNG
    Music format: AAC,MP2,MP3,OGG,WAV
    Video format: 3GP,MP4
    E-book format: TXT
    Live wallpaper support: Yes
    Games: Android APK

Other Features

I/O Interface: 2 x Micro SIM Card Slot,3.5mm Audio Out Port,Micro USB Slot,TF/Micro SD Card Slot
    Bluetooth version: V4.1
    Sensor: Accelerometer,Ambient Light Sensor,Gravity Sensor,Proximity Sensor
    Google Play Store: Yes
    OTG : Yes
    Sound Recorder: Yes
    Additional Features: 3G,4G,Bluetooth,Browser,Calculator,Calendar,E-book,Fingerprint recognition,FM,GPS,Gravity Sensing,Light Sensing,MP3,MP4,OTG,People,Proximity Sensing,Sound Recorder,Wi-Fi

Battery

Battery Capacity (mAh): 4000mAh
    Battery Type: Lithium-ion Polymer Battery,Non-removable

Package Contents

Cell Phone: 1
    Power Adapter: 1
    USB Cable: 1
    English Manual : 1
    SIM Needle: 1

Dimensions and Weight

Product size: 15.50 x 7.70 x 0.85 cm / 6.1 x 3.03 x 0.33 inches
    Package size: 17.70 x 9.80 x 4.70 cm / 6.97 x 3.86 x 1.85 inches
    Product weight: 0.198 kg
    Package weight: 0.405 kg  Yurt Dışından Telefon Aldım (Siparişte)

• Kargon gümrükte kalıcak benden soylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Kargon gümrükte kalıcak benden soylemesi

eger telefon 70€ veya 100$ dan az değilse bi sey olmaz ancak daha yuksekse gumrukte kaliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    telefonlar için öyle bir şey yok farkedilirse gümrükten kalır bazen memurların gözünden kaçıp geçebiliyor arkadaşn işi şansa bağlı
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    İyi de kaçak olarak getirmeyi planlamadım ki zaten gelince pasaporta kayıt yaptıracağım. Ayrıca bir arkadaşım daha almıştı THL marka daha kayıt bile yaptırmadı mesaj gelmiş yaptırmazsan kapanıcak diye o da kayıt yaptıracak. Yani vergisi kayıdını yapacağım. Umarım bi aksilik çıkarmazlar. Zaten 40gün para iadesi yapıyorlar. Alamazsam telefonu parayı alırım.
  • Londias kullanıcısına yanıt
    YAPTIGIN ŞEY GÜMRÜK YASALARINA AYKIRI TELEFON GETİRTMEK YASAK İSTER KAYDETTİR İSTER ETME
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim senin cevabını görünce sipariş verdiğim site ile iletişime geçtim konuştum, gümrükte karşılaşacağım sorunlarda ben sorumluyum yani adamlar parayla geçirtirse para ödemek benim sorumluluğumda. Ama gümrükte yetkililer telefonu almazsa geldiği adrese geri dönerimde bulunuyormuş. Bende bunu aynen dedim ve ürün bana ulaşamazsa geri dönerse para iadesi yapılacak mı diye sordum. Ürün direk olarak geri giderse site üzerinde de sipariş iptaline düşüyor eğer düşmezse online chat veya e-mail yoluyla iletişime geçtiğimde 3 tane seçenek sunuyorlar. Birincisi tekrardan nakliye yapmak(4dolarlık bir kargo ücretini yeniden alırlar) , İkincisi sipariş iptali ve para iadesi veya bir başka ürünle değişim( aradaki fiyat farkı yeni ürünün düşükse kartıma fiyat farkı kartıma yansıyor fiyat farkı yeni ürünün büyükse eski parayı iade edip yeniden çekmek zorunda kalıyorum, Üçüncüsünü hatırlamıyorum. Site GearBest . Şuan online chat açtım adam tekrardan soruyor istersen nakliyeyi bekle istersen iptal edebilirim diye. Gümrükten geçmediğini öğrenince zaten ben sipariş iptali yaparım. Onda sıkıntı yokmuş. Yani dediğiniz gibi şans işine kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Zaten bunu böyle alamazsam kurban bayramına yurt dışından tanıdık yoluyla alacağım, kaçışı yok :) . Tekrardan teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Çok uzağa gitmissin ama profsun belli telden iyi anlıyosun.
    Not: Ciddi olduğumu sanmayin ark.lar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kargo şirketi 30$ daha ek ücret çıkabilir dediği için gümrük sorunuda olduğu için riske girmedim ve iptal ettim :( . Artık dayım ile yurt dışından getirteceğim. Büyük ihtimal ile Xiaomi veya Meuzi alırım. Yinede bu telefonların detaylı bir incelemesi yok alırsam direk sizlerle paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.