Şimdi Ara

Yurt Dışından Samsung Galaxy S4 Getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yabancı satış sitelerinde bana göre uygun fiyatlarda satışta, sipariş verebilceğimiz siteler varmı ? Güvenli bir yöntem olur mu , malüm Türkiye'de 2.200 den geleceği konuşuluyor hatta vatan computer şu anda 2.300 olarak belirlemiş fiyatı, sizin düşünceleriniz neler ?

• bende yurtdışından bir tanıdığım ile getirtmeyi düşünüyorumda, A&T, Verizon,T-Mobile gibi seçenekler var bunlar nedir acaba yardımcı olur musunuz ? ve yurtdışından getirtirsem çalışmaz kaçak gibi muamele görür diyolar kredi kartıyla türkiyeden alıcam adres olarak arkadaşımın evini yazıcam ona gidicek yani cihaz sonra o türkiyeye gidicek kullanabilir miyim acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  • Kardeş At&T, T Mobile gibi şeyler aynı Türkiyedeki Turkcell,Avea gibi şirketlerdir. Telefona kendi sim kartlarını takıp gönderirler. Bir de sim kilidi koyarlar yani Lock. Bu telefonları açtırmak için unlocked koda ihtiyacın olacak ama ona da fazla güvenilmez. Sana unlocked S4 telefon linki vereyim belki işine yarar.
    Site :http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-GT-I9500-Factory-Unlocked/dp/B00BV1NKCW/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A1TPBLTZVXAAFZ

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz."
  • Ukrayna'da ucuz diye biliyorum bir arkadaşım orada okuyor. Ve S3 850 TL 'ye almış. S4 için fiyat 1.200 TL diyordu.

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S4 bu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.