Şimdi Ara

Yurt dışından pc Alıp gelen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından pc almayı düşünüyorum pc Alıp Türkiye'ye gelirsem her hangi bir gümrük sorunu olurmu kardeşim Adana'da bir pc alacağım 18 Yaşından küçük bir kişi bir elektronik eşyayı vergi ödemeden getirebiliyorsun diye öğrendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdışındaysan küçük parçaları bavuluna koyar getirirsin.Kasa monitör gibi şeyler sorun olabilir.
  • yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Yurtdışındaysan küçük parçaları bavuluna koyar getirirsin.Kasa monitör gibi şeyler sorun olabilir.

Peki kasayı türkiyeden alsam ekran kartı işlemci anakartı burdan alsam olmadı vergide öderiz çünki burdan alırsam 800 tllik bir karım olcak gerçekten çok büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: Malice1505

quote:

Yurtdışındaysan küçük parçaları bavuluna koyar getirirsin.Kasa monitör gibi şeyler sorun olabilir.

Peki kasayı türkiyeden alsam ekran kartı işlemci anakartı burdan alsam olmadı vergide öderiz çünki burdan alırsam 800 tllik bir karım olcak gerçekten çok büyük

Bavulunun içine koy getir.
    Gümrükle uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

quote:

Gümrükle uğraşma.

Birincisi uçaktan atıyorlar orda bir sıkıntı çıkmasın 2. Olarak güvenlik bavuldan çıkarmamı isticek orda fransız polisi sıkıntı çıkarmasın türkiyeye indikten sonra her hangi bir güvenlik yok diye biliyorum

• Malice1505 M kullanıcısına yanıt
    Kasayı türkiyeden alıp.İşlemci,cpu,ram,anakart,ssd,hdd yurtdışından getirebilirsiniz bavula koyun sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

quote:

Gümrükle uğraşma.

Birincisi uçaktan atıyorlar orda bir sıkıntı çıkmasın 2. Olarak güvenlik bavuldan çıkarmamı isticek orda fransız polisi sıkıntı çıkarmasın türkiyeye indikten sonra her hangi bir güvenlik yok diye biliyorum

O kadar köpüğün içinde geliyor sıkıntı çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.