Şimdi Ara

yurt dışından laptop aldım kablosuz olarak internete bağlanamıyorum neden???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışından laptop aldım evimde kablosuz modemim var ben kablosuz olarak internete bağlanmaya çalışıyorum
    adslle bilgisayar arasında bağlantıyı sağlıyorum ama internete giremiyorum ayrıca evde bi laptop daha var onunla internete kablosuz bağlandığım
    da sorunsuzca bağlanıyor ve interneti kullana biliyorum ama kendi evimde kendi laptopumla denediğimde olmuyor ama herhangi bir cafede bağlanmaya çalıştığımda
    bağlanıyor ve interneti kullanabiliyorum ama nedense evimde olmuyor lütfen yardım edin arkadaşlar aldığım laptoptan soğudum yemin ederim lütfen yardım

• simdi anladim, Wireless modemin arayuzune gir ordan interface setuptan wireless ayarlarina tikla orada Authentication Type diye bisey olacak onu wpa2-psk olarak degistir.. Banada ayni sey olmustu boyle halletmisti bilgisayarci. Ama ben bunu edimax modeme gore anlattim sende boyle soyle bakalim tekrar.

Orijinalden alıntı: beykor

simdi anladim, Wireless modemin arayuzune gir ordan interface setuptan wireless ayarlarina tikla orada Authentication Type diye bisey olacak onu wpa2-psk olarak degistir.. Banada ayni sey olmustu boyle halletmisti bilgisayarci. Ama ben bunu edimax modeme gore anlattim sende boyle soyle bakalim tekrar.

peki bunun wpa dan farkı ne bende wpa 2psk yokta

Orijinalden alıntı: Furkan*

Driver yüklüyse aklıma tek birşey geliyor Wireless butonu aktifmi ?

tabiki aktif hocam sende bizi ezdin iyice :D ama internete bağlanamıyorum bi türlü ama bağlantııyı kuruyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.