Şimdi Ara

Yurt Dışından Kamera Sony? Jvs? Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ingiltereden bir arkadaşım Türkiye ziyaretinde bana bir kamera getirecek. Buradaki fiyatlar ile arada uçurumlar var, orda nerdeyse yarı fiyatı. Arkadaşım orda bu malzemeyi Amazon.co.uk sitesinden alıyor. Kameralar hakkında pek bilgim yok. Sony ile Jvs markalarının kamera konusunda birbirlerine üstünlüklerini pek bilmiyorum. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar aşağıda fiyatları ve Amazon.co.uk' da linklerini verdiğim HDD kameralardan hangisini almam konusunda beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Yorumlarının için şimdiden çok teşekkürler...

JVC GZ-MG21EK Everio Digital Media Camcorder (Price: £265.90)
    http://www.amazon.co.uk/JVC-GZ-MG21EK-Everio-Digital-Camcorder/dp/B000ETV4Q6/ref=pd_sxp_grid_pt_0_1/202-5488713-5620631

JVC GZ-MG77EK Everio Digital Media Camcorder (Price: £426.00)
    http://www.amazon.co.uk/JVC-GZ-MG77EK-Everio-Digital-Camcorder/dp/B000ETT058/ref=pd_sxp_grid_pt_2_1/202-5488713-5620631

Sony DCR-SR30E 30GB HDD Camcorder (Price: £361.00 )
    http://www.amazon.co.uk/Sony-DCR-SR30E-30GB-HDD-Camcorder/dp/B000IAGBUA/ref=pd_sxp_f_pt/202-5488713-5620631

Sony Handycam DCR-SR50E - Camcorder - Widescreen Video Capture - 1.1 Mpix - optical zoom: 12 x (Price: £486.78 )
    http://www.amazon.co.uk/Sony-Handycam-DCR-SR50E-Camcorder-Widescreen/dp/B000I5XM52/ref=pd_sxp_grid_pt_1_0/202-5488713-5620631

• JSony 50 nin 1.1 MP lik çöünürlüğüne karşılık 30 da 800.000 piksel çözünürlük var, 50 de 2.7" ekran varken 30 da 2.5" lcd ekran var, ikiside 30GB HDD e sahip..

JVC77 ise 2.2 mplik sensör çözünürlüğüyle çekim kalitesi yönünden ezip geçmiş. Yalnız daha önce çeşitli forumlarda okuduğum kadarıyla JVC nin yazılım konusunda herkes şikayetçiydi. Yanında gelen yazılım çok basit kalıyormuş ve kullananlar memnun değilmiş.

Bir de jvc sanki bunları sadece İngiltere için yapmış modeli girince her nedense sadece ingiltere siteleri çıktı sadece..
    Benim ki çok çok küçük bir fikir, etkilenmeden araştırmaya devam et derim
  • Teşekkür ederim. Yani bu malzeme türkiyede satışa sunulmayabilir. Bunu dikkate almak gerekir gerçektende...
  • Ama aynı modeller Türkiye'de vestelde var. JVC 77 ve 22 modeli. Sonyninde var ama 77Enin sonuna K konmuş bu şekilde aratınca sitelerden sadece ingilteredeki siteler çıktı. Bir değişiklik varmıdır bilmiyorum?
  • Teşekkür ederim. arkadaşlar bu aletler için başka yorumu olan varsa mesajlarını sabırsızlıkla bekliyorum...
  • Bende şu an MG77 var ve 4 aydır kullanıyorum. Aileme bir tane hediye almak istediğim için Sony'nin SR40 modeli ile karşılaştım ancak karşılaştırma yapamadım bir türlü. MG77'nin gece görüşü renkli ama berbat bir performansı var. Sony'nin eskiden MiniDVB'li modelini almıştım gece görüşü siyah beyaz ama gerçek zamanlıydı.
    Neyse şu an tekrar MG77'mi yoksa Sony'nin SR40'ınımı almalıyım bilmiyourm. Daha doğrusu SR40 hakkında bilgim yok hiç.

Öte yandan MG77'nin kullanımı Sony'ye göre daha kolay. Sony her nedense hep dokunmatik ekranlar ile piyasada ki bu hiç kullanışlı değil. Panasonic kullandım nefis kolay ve joystickliydi. MG77'de de benzer bir joystick var ama ters tarafta. Her halükarda bence dokunmatik ekran belasından iyidir. HDD kamera alırken görüntüleri DVD'ye aktarırken direk olacak sanıyrodum ancak yine uzunca bir süreyi DVD film hazırlama aşamasında bekliyorsunuz ki bu benim için hayal kırıklığıydı. 5-8 saat DVD için beklemek uzun hikaye yine.

• gece çekim olayından eminmisin? Türkiyede bu alet nerdeyse 2000 ytl bu kadar pahalı bir makinede bu tarz bir sorun olması beni uzer. HDD kamera almak istiyorum ama miniDV 1000 ytl lik aletlerde boyle sorunlar yok diye biliyorum. sadece parayı HDD ye mi veriyoruz :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    geçen yıl açıldı
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.