Şimdi Ara

Yurt Dışından iPod Touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam umreye gidiyo ve ordan ipod touch 4 getirtmek istiyorum sizce bi sorun olur mu .Olursa ne tarz sorunlar olur getirtmelimiyim lutfen yrdımcı olursanız çok sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Siz ne istiyorsunuz? ipad mi iphone mu yoksa ipod touch mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco
    Siz ne istiyorsunuz? ipad mi iphone mu yoksa ipod touch mı?

myfranco güldürdün beni sabah sabah :)
  • quote:

arkadaş üçü birarada istiyor
  • bence iphond touch istio
  • ozur dılıyorum yanlış yazmışım ipod touch 4 istiyorum sizce getirmelimiyim getirdiğim üründe herhangi bi teknik sıkıntı yalşar mıyım dili türkce veya ingilizce yapma ile ilgili mesla veya programlarda. Garanti olayı nasıl oluyorm bilior musunuz kusura bakmayın çok soru sordum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

arkadaş üçü birarada istiyor

belki yeni model steve jobs kendisi lehimlemis:-)
  • Dalga geçeceğine cvp yazsan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin91 -- 7 Nisan 2011; 23:11:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin91

ozur dılıyorum yanlış yazmışım ipod touch 4 istiyorum sizce getirmelimiyim getirdiğim üründe herhangi bi teknik sıkıntı yalşar mıyım dili türkce veya ingilizce yapma ile ilgili mesla veya programlarda. Garanti olayı nasıl oluyorm bilior musunuz kusura bakmayın çok soru sordum ^^

Hiçbir teknik sıkıntı yaşamazsınız.Bütün diller zaten içinde yüklü Türkçe de dahil istediğinizi seçersiniz.İyi ki böyle yoksa Arapça kullanırdınız.Programlarda da sıkıntı olmaz ancak garanti Türkiye için geçerli olmuyor diye biliyorum.Şimdiden güle güle kullanın.
  • Başlık ve ilk mesaj düzeltildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: straighthate

quote:

Orijinalden alıntı: akin91

ozur dılıyorum yanlış yazmışım ipod touch 4 istiyorum sizce getirmelimiyim getirdiğim üründe herhangi bi teknik sıkıntı yalşar mıyım dili türkce veya ingilizce yapma ile ilgili mesla veya programlarda. Garanti olayı nasıl oluyorm bilior musunuz kusura bakmayın çok soru sordum ^^

Hiçbir teknik sıkıntı yaşamazsınız.Bütün diller zaten içinde yüklü Türkçe de dahil istediğinizi seçersiniz.İyi ki böyle yoksa Arapça kullanırdınız.Programlarda da sıkıntı olmaz ancak garanti Türkiye için geçerli olmuyor diye biliyorum.Şimdiden güle güle kullanın.

Tşkler yorumların için bunu duyduguma rhtladım bakalım arabistanda fiyti ne kdr ^^

• benim tavsiyem ipod touch 4 alacaksan 32 gblik modeli alman yönünde olur. ben 8 gb lık alma hatasına düştüm aralıkta. applerden oyunlardan falan müzik atacak yerim kalmadı. ki yine istediğim bazı oyunları yukleyecek yerim yok hala. değişmeli yüklüyorum hep.
    64 gblik model de fazla pahalı zaten en mantıklısı 32 gb almak
  • Ipod touch istiyorsan forumda Dragonstory Amerika fiyatı ile aynı satıyordu. Bir iletişime geçin derim. 8lik yetmez bence, 32lik en uygunu derim.
  • Garanti konusunda kafan rahat olsun TR de gecerli garantisi.
  • garantisinin geçtiğine emin misin çoğu kişi geçmediğini söyledi :D Eğer geçiyorsa çok güzel olur :D
  • merak etme.bende amerikadan aldım 1 yıl uluslararası garantili TR dahil.ipod touch 4 TR dede satıldığı için burdada geçerli garanti.
  • Sorun şu ki nokia da garanti kapsami avrupa devletleri arasında geçerliymiş. Apple da da aynı problem varmıdır ki. Çunki ben arabistanda getirecem :(
  • Uluslararası sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.