Şimdi Ara

Yurt Dışından Iphone getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin,amerikadan akrabam temmuz ayında geliceği için ben de bir ip6 getirteyim diyorum.
    telefon 650$ yani 1800 lira civarına geliyor burdan 900-1000 lira ucuz gibi durumda şu an.
    Benim sormak istediğim imei ve vergi kaydı işlemleri nasıl ve ne kadar tutuyor bilginiz var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

• imei kaydı için 131,5 TL vergi ödenmesi gerekiyor.
    Vergiyi de kimin pasaportu adına kaydettirecekseniz, o kişinin adına yatırmak gerekiyor.
    Bunun dışında pasaport sahibinin e-devlet şifresi ile vergiyi yatırdıktan sonra kayıt yaptırabilirsiniz.

Pasaport yoksa 300-350 TL gibi bir fiyata pasaport kaydı yapanlar var.
  • Sıfır kullanmak istemenizi anlarım ama amerika cihazlarının burda garantisi yok ben olsam türkiyeden temiz ikinci el cihaz alırdım pasaport varsa bile 1800+130=1930 yapıyor o paraya rahat bir şekilde ikinci el garantili temiz bir telefon bulursunuz. Artık amerikadan getirmek bana çok mantıklı gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efd.eylul

Sıfır kullanmak istemenizi anlarım ama amerika cihazlarının burda garantisi yok ben olsam türkiyeden temiz ikinci el cihaz alırdım pasaport varsa bile 1800+130=1930 yapıyor o paraya rahat bir şekilde ikinci el garantili temiz bir telefon bulursunuz. Artık amerikadan getirmek bana çok mantıklı gelmiyor.

1 Yıl garantisi var dostum.
  • üstteki arkadaşlar gayet güzel açıklamış ben de bi yorum katayım

650 dolar liste fiyatı almaya kalkınca %7 vergisiyle(eyaletler arası farklılık gösterebiliyor) ödüyorsun 700 dolara geliyor. Amerikadan aldığın iphone ların burada garantisi geçmiyor ne yazık ki. bant genişliği yani donanım farkı var diye bizim apple store üvey evlat muamelesi yapıyor. yani hiç garantin olmayacak.

pasaport işlemleri de üstteki arkadaş güzelce belirtmiş.
  • gene bilmeyenler yazmaya baslamıs

eger a1586 modelini bulup alırsan 1 yıl garantin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekotim -- 2 Haziran 2015; 19:50:31 >
  • Iconic kullanıcısına yanıt
    Apple store ile konuşun çok yardımcı oluyorlar eğer garantısı varsa söylerler ama yok diye biliyorum amerikanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    geçen yıl açıldı
    Yurt Dışından Aranamıyorum.
    17 yıl önce açıldı
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

gene bilmeyenler yazmaya baslamıs

eger a1586 modelini bulup alırsan 1 yıl garantin olur.

a15.6 modeli olduğunu nasıl anlarız hocam?new york applestoredan aldırıcam.
  • Kutunun altında yazıyor calısana söylerseniz yardımcı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

Orijinalden alıntı: Efd.eylul

Sıfır kullanmak istemenizi anlarım ama amerika cihazlarının burda garantisi yok ben olsam türkiyeden temiz ikinci el cihaz alırdım pasaport varsa bile 1800+130=1930 yapıyor o paraya rahat bir şekilde ikinci el garantili temiz bir telefon bulursunuz. Artık amerikadan getirmek bana çok mantıklı gelmiyor.

1 Yıl garantisi var dostum.

Türkiyede yoq.
  • aynı fiyata avrupa cihazı getirip satıyorum 1850 den hem 1 yıl zorlu garantisi hemde türkiye cihazından farkı daha kaliteli olması herhangi bir kasa açık vs riski yok türkiyeden iphone almak bu saatten sonra akıllı adamın yapacağı iş değil 1850 den geçen hafta 15 tane verdim doğubankta bir dükkana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

aynı fiyata avrupa cihazı getirip satıyorum 1850 den hem 1 yıl zorlu garantisi hemde türkiye cihazından farkı daha kaliteli olması herhangi bir kasa açık vs riski yok türkiyeden iphone almak bu saatten sonra akıllı adamın yapacağı iş değil 1850 den geçen hafta 15 tane verdim doğubankta bir dükkana

Bizde mi atılsak ticarete amazondan rayban gözlük getirip satsak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: ilko

aynı fiyata avrupa cihazı getirip satıyorum 1850 den hem 1 yıl zorlu garantisi hemde türkiye cihazından farkı daha kaliteli olması herhangi bir kasa açık vs riski yok türkiyeden iphone almak bu saatten sonra akıllı adamın yapacağı iş değil 1850 den geçen hafta 15 tane verdim doğubankta bir dükkana

Bizde mi atılsak ticarete amazondan rayban gözlük getirip satsak :D

Hocam rayban gözlük değil de zippolar çok iş yapıyor,10$ a getirip 90-100 liraya satabiliyorsun burda

• Herşeyi boşver o kadar para verip cihazın garantisiz olmasına Razımısın.. Kronik bir arıza çıksa mesela ölü piksel 3 günlük cihazımda Başıma geldi ne yapacaksın aldığın ülkeye gidip servise bırakman gerek.

Bundan önceki cihazımı ilk çıktığında California'dan almıştım. Sonra Başıma bela oldu. O günden sonra yurt dışından cihaz almaya karşıyım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.