Şimdi Ara

yurt dışından içki getirmek ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağustos ayında petersburg/rusya'ya gideceğim. tabi dolu arkadaşım içki istiyor. acaba bu işin bir sınırı var mı yoksa istediğim kadar doldurup getirebilir miyim? şimdiden teşekkür ederim.

• Biz doldurup çıkarmıştık baya sigara votka fln filan belki bizim şansımıza ama el koyarlar mı bilmem.

şöyle diyeyim 2 şu sarılı paket varya 16 lı sigara 3-4 votka birde duty free den likör almıştım 2 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

Biz doldurup çıkarmıştık baya sigara votka fln filan belki bizim şansımıza ama el koyarlar mı bilmem.

şöyle diyeyim 2 şu sarılı paket varya 16 lı sigara 3-4 votka birde duty free den likör almıştım 2 tane

hocam toplamda altı tane içki ile mi geri döndün? nasıl soktun ülkeye bavula falan mı yerleştirdin?
  • orhunonur kullanıcısına yanıt
    2 likör duty free den alındı .zaten türkiye de kontrol etmiyorlar rusyada kontrol ediliyor.Birde Ukraynadan 2 lt şarap çıkarmıştık.Ama beze sar sonra kırılır fln
    Rusya da pek sorun olmuyor sanırsam ama Türkiyeden hayatta çıkaramazsın.
  • içkiyi bırakın şalgam için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • protista kullanıcısına yanıt
    BLOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

2 likör duty free den alındı .zaten türkiye de kontrol etmiyorlar rusyada kontrol ediliyor.Birde Ukraynadan 2 lt şarap çıkarmıştık.Ama beze sar sonra kırılır fln
    Rusya da pek sorun olmuyor sanırsam ama Türkiyeden hayatta çıkaramazsın.

yok derdim türkiye'ye getirmek, çıkarmak ile ilgili problem yok. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.