Şimdi Ara

yurt dışından getirecek olsanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım amerikaya gidiyor ve navigasyon cihazı almak niyetinde amerikadan hangi markayı ve modeli almasını tavsiye edersiniz, garmin nuvi 770 buldum 360 usd gibi bir rakama ve avrupa haritası da içindedir diyor, bu kapsama türkiye gidiyor mu bilginiz varmı, aleti alıp buraya getirse igo veya navcity programını kurabilir miyiz, yoksa sd karta o haritaları yüklememiz mi gerekecek,
    saygılar

• Dışarıdan cihaz getireceğinize o paraya Next 828 alın.... Yurtdışı forumlarda cihaza nasıl sahip olabiliriz diye sordukları bir cihazdır...Dünyanın en hızlı uyduya bağlanabilen cihazıdır...Askeri cihazlar hariç tabiki...(abartmıyorum öyle:)) incelemesi de imzadamdaki sitede sağ sütunda.....
  • Turkiye haritalarini yukleme konusunda sikinti yasayabilirsiniz. Satin almaniz gerekecektir, malesef garmin TR haritalarini satan arkadaslar fiyatlandirmada biraz acimasiz davraniyorlar. Yazilim da verilmiyordu en son bildigim kadariyla, her seferinde tipis tipis dukkana goturuyosunuz cihazi.
    YURT DIŞINDAN TV GETİRMEK
    2 yıl önce açıldı
    Yurt dışından PS5 getirmek
    geçen yıl açıldı
    Yurt dışından anakart getirme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.