Şimdi Ara

YURT DIŞINDA DOKTOR OLABİLMEK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kriterler nedir? mesela avrupada çalismak icin neler gerekiyor? mezun oldugumuz üninin bir önemi yokmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam üniversitenin önemi yok demişsin ama bazı üniversiteler (çanakkale,balıkesir) uluslararası diploma veriyor illa bir avantajı vardır araştır derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simultanezaman

hocam üniversitenin önemi yok demişsin ama bazı üniversiteler (çanakkale,balıkesir) uluslararası diploma veriyor illa bir avantajı vardır araştır derim.

Diploma ekini her yer veriyor hocam..

• Bu link yardımcı olacaktırhttp://www.tusem.com.tr/infobank/usmle_hakkinda_bilgi.asp. Amerika için usmle adlı sınav gerekiyor başka ülkelerin de sınavı vardır diye düşünüyorum ama en ünlüsü bu

edit: doğru linkhttp://www.tusem.com.tr/infobank/usmle_hakkinda_bilgi.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acceptance -- 15 Temmuz 2017; 12:45:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acceptance

Bu link yardımcı olacaktırhttp://www.tusem.com.tr/infobank/usmle_hakkinda_bilgi.asp. Amerika için usmle adlı sınav gerekiyor başka ülkelerin de sınavı vardır diye düşünüyorum ama en ünlüsü bu

Hocam bu site kullanilamiyor diye yaziyor..

• Up

• avrupada çalışmak için tam acredite olmuş tıp fakültesinden mezun olmak gerekiyor, sonrası gitmek istediğin ülke ile senin aranda dil yeterlilik sınavlarından geçeceksin, o ülkeden çalışma izni alacaksın, hastanelere başvurup kendini kabul ettireceksin falan çok zorlu bir yol, amerika için üniversite kriteri yok, denklik sınavlarını geçiceksin, ondan sonrası yine iletişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de o hatayı verdi şimdi bir daha atayım.http://www.tusem.com.tr/infobank/usmle_hakkinda_bilgi.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

avrupada çalışmak için tam acredite olmuş tıp fakültesinden mezun olmak gerekiyor, sonrası gitmek istediğin ülke ile senin aranda dil yeterlilik sınavlarından geçeceksin, o ülkeden çalışma izni alacaksın, hastanelere başvurup kendini kabul ettireceksin falan çok zorlu bir yol, amerika için üniversite kriteri yok, denklik sınavlarını geçiceksin, ondan sonrası yine iletişim

Knk uludag kocaeli manisa tam akrediteymis buralardan sıkıntı olmaz degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

avrupada çalışmak için tam acredite olmuş tıp fakültesinden mezun olmak gerekiyor, sonrası gitmek istediğin ülke ile senin aranda dil yeterlilik sınavlarından geçeceksin, o ülkeden çalışma izni alacaksın, hastanelere başvurup kendini kabul ettireceksin falan çok zorlu bir yol, amerika için üniversite kriteri yok, denklik sınavlarını geçiceksin, ondan sonrası yine iletişim

olmaz, bence kocqeliye git uladağ ultra zormuş, kocaelinde ayak fetişleri derneğide varmış, hemde çok gekişmiş bir fakülteve il

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

olmaz, bence kocqeliye git uladağ ultra zormuş, kocaelinde ayak fetişleri derneğide varmış, hemde çok gekişmiş bir fakülteve il

Hocam tıpin konumunda ağir sanayi yapan firmalar var mi cunku bu benim icin onemli bu sanayi yerleri benim içimi karartiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Acceptance

Bende de o hatayı verdi şimdi bir daha atayım.http://www.tusem.com.tr/infobank/usmle_hakkinda_bilgi.asp

Hocam cok tesekkurler avrupa ile bilginiz var mi acaba?

• quote:

@canislupusccc hocam benim bilgim yok ama bu arkadaş açıklamış, her türlü dil çalışma izni gibi şeylere ihtiyaç oluyor sanırım
  • Bence bu akreditasyon dedikleri olay cok ciddiye alinacak birsey degil . zaten en ücra kosedeki uninin bile akreditasyonu oluyor . cok buyuk bi olay degil bizi kekledikleri bir sey gibi . sen burdan mezun olup ingiltereye gidip dil sınavına girip hemen calismaya baslayamazsin calistirmazlar bence . :)

En basitinden marmara eczacilikta okuyorum . bizimki tam akredite ama ne ise yariyor bilmiyorum . bu yil okula litvanyadan yabanci bi eczaci geldi . kabul sartlari orda hem dil sinavina vb girmek hem de eczacilikla ilgili genel bir sinava yeniden gireceksin bunu gecersen calisabilirsin. Litvanya gibi bi ulkede bile boyle bi kosul varsa ingilterenin sartlari daha agirdir eminim . zaten agir da olmasi gerekir . burdaki egitimin kalitesiyle ingilterenin egitim kalitesi bir degil . adam elbette senin bilgini kontrol etmek zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczuzay -- 15 Temmuz 2017; 13:45:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.