Bildirim
Yurt dışına nasıl gidilir dönmemek üzere?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
green card mevzusu var -
mesaj otur yat yuvarlan -
Özellikle ABD gibi uzak bir yer ise uçakla gitmeni tercih ederim. Okyanus asacaksın felan cok uzun zaman..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs
Özellikle ABD gibi uzak bir yer ise uçakla gitmeni tercih ederim. Okyanus asacaksın felan cok uzun zaman..
Makuldur,özellikle uçak firmaları cazip kampanyalar yapmakta... -
Meb'in düzenliği öğretim programları var burslu gönderiyorlar seni çok uzun süreli 7 yıla kadar çıktığını duymuştum zaten o süreç zarfında eşek bağlasan o ülkeye bi yolunu bulup kalır herhalde ama iyi bir yabancı dil ve ortalama üstü zeka gerektiriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: _DIESEL_
Meb'in düzenliği öğretim programları var burslu gönderiyorlar seni çok uzun süreli 7 yıla kadar çıktığını duymuştum zaten o süreç zarfında eşek bağlasan o ülkeye bi yolunu bulup kalır herhalde ama iyi bir yabancı dil ve ortalama üstü zeka gerektiriyor
Bi gitsek zaten kalmanın yolunu buluruz açarız bi dönerci dükkanı:D -
Lise 10 da veya daha alt sınıflardaysan UWC (united world college) diye bir sistem var bir araştır.DÜnyada 13 tane okulu olan bir kolej sistemi ve çıkınca da eğer diplomayı alırsan sınavsız üniversiteye gidebiliyorsun türkiyede 4 5 tane üniversite o belgeyi kabul ediyor (boğaziçi,koç,sabancı....)amerikada hemen hemen her üniversite kabul ediyor.Ama işin kötü yanı girmek çok zor iyi bir lisede olmanı önemsemiyorlar sadece sosyal olmak önemli... -
quote:
Orijinalden alıntı: _Uzumaki_
Tek yol biriyle evlenmekmi arkadaşlar?Yurt dışına gitmeyi düşünüyorum özellikle abd ye nasıl giderim.?
paran var mı paran ? -
quote:
Orijinalden alıntı: XsI
Lise 10 da veya daha alt sınıflardaysan UWC (united world college) diye bir sistem var bir araştır.DÜnyada 13 tane okulu olan bir kolej sistemi ve çıkınca da eğer diplomayı alırsan sınavsız üniversiteye gidebiliyorsun türkiyede 4 5 tane üniversite o belgeyi kabul ediyor (boğaziçi,koç,sabancı....)amerikada hemen hemen her üniversite kabul ediyor.Ama işin kötü yanı girmek çok zor iyi bir lisede olmanı önemsemiyorlar sadece sosyal olmak önemli...
Lise 10 ne oluyor ? Lise 4'ü bitiren süper zekalar 5-6-7 diye devam mı ediyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
Orijinalden alıntı: XsI
Lise 10 da veya daha alt sınıflardaysan UWC (united world college) diye bir sistem var bir araştır.DÜnyada 13 tane okulu olan bir kolej sistemi ve çıkınca da eğer diplomayı alırsan sınavsız üniversiteye gidebiliyorsun türkiyede 4 5 tane üniversite o belgeyi kabul ediyor (boğaziçi,koç,sabancı....)amerikada hemen hemen her üniversite kabul ediyor.Ama işin kötü yanı girmek çok zor iyi bir lisede olmanı önemsemiyorlar sadece sosyal olmak önemli...
Lise 10 ne oluyor ? Lise 4'ü bitiren süper zekalar 5-6-7 diye devam mı ediyor ?
10.sınıf diyecektim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X