Şimdi Ara

Yurt dışına gitmiş olan bir eşya dönerken nasıl sayılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babam şu an yurt dışında ve oradan bir notebook getirmesini istedim. Fiyatlarıda cazip geldiği için modelin aynısı Türkiye'de de olan bir model seçtim. Lenovo Y-50 70.

Ancak şöyle bir durum var; Babamın buradan yanında götürdüğü zaten bir notebook var. Bildiğiniz üzere sadece 1 adet notebook getirme imkanı var. Kendi notebook u ile getirmesi bir problem teşkil eder mi? Yani 2 notebook getiriliyor sayılır mı? Bu nedenle ticari vergi ödemek zorunda kalır mıyız?

Not: Babamın notebook u Türkiye'den alınmıştır, yaklaşık 4-5 seneliktir.

Diğer aklımda kalan soru ise şu; Açıkcası bagaja koymak istemiyoruz, yanına 2 notebook birden aldığında bir problem çıkar mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• dedsec14 D kullanıcısına yanıt
    Hiç bir problem olmaz. Kullanıyormuş gibi tüm parçalarını kutudan çıkartsın.

Birileri olurda sorarsa da en kötü, birisi iş bilgisayarım diğeri şahsi bilgisayarım der. Ama kimsenin soracağını düşünmüyorum kutusuz haldeyken.
  • Çok tesekkur ediyorum cevabiniz icin içimi rahatlattı ancak kendi bilgisayarini getirmesine gerek olmadigina karar verdi. Yine de cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azomania

Hiç bir problem olmaz. Kullanıyormuş gibi tüm parçalarını kutudan çıkartsın.

Birileri olurda sorarsa da en kötü, birisi iş bilgisayarım diğeri şahsi bilgisayarım der. Ama kimsenin soracağını düşünmüyorum kutusuz haldeyken.

Hocam siz yetkiliye benziyorsunuz,

ben bi iphone cebimde diger iphone bavulda olacak sekilde amerikadan getirebilir miyim yurda??
  • Hocam ikisini de cebinizde taşıyın Allah korusun bavuldan alıp götürürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi kutulu ve acilmamis urun seklindeyse sorun cikabilir ama onun haricinde kimse bir sey diyemez.Kendi bilgisayarim der gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furg

Hocam ikisini de cebinizde taşıyın Allah korusun bavuldan alıp götürürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi kutulu ve acilmamis urun seklindeyse sorun cikabilir ama onun haricinde kimse bir sey diyemez.Kendi bilgisayarim der gecer.

Hallettik kendi bilgisayarını getirmeyecek sadece benimkini getirecek ilginiz için teşekkürler ancak ilk defa duyuyorum böyle bir şey:D cidden bavulları açtıklarını bilmiyordum:D

-

Kendi çantasında getirecek ondan problem olmayacak işte:D teşekkür ederim ilginiz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.