Şimdi Ara

Yurt disi tatil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tesekkurler bir seyler bakarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapıci corç

Tesekkurler bir seyler bakarim
    Turlarla gitmen daha iyi olur. Rehber oluyor iletisimde zorlanmazsin.

Tek gideceğim dersen de ,

öncelikle hesabında kalacagin gün kadar para bulundurman gerek. 2000 TL civarı gibi. Bu gideceğin ülke ve kalacagin güne göre değişiyor.

İngilizce catara patara konuşsan yeter.
    Oto kiralama, otel, ve genel yaşama için.
    Kimse seninle dalga gecmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç düşünme git , ben Bosna,Sırbistan ve Ukrayna'ya gittim vizem olmadığı için , zerre pişman değilim , bu arada dalga geçerlerse geçsinler ne olacak , o konuştuğun insanlar gelip geçici insanlar , bir daha ne zaman göreceksin ki onları
  • ingilizce konuşulan bir ülkeye gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3DCA2A8C8

mutlaka git. dünyaya bakış açın inanılmaz değişiyor. mümkünse insanlarla konuş. adres sor. marketteki reyoncuya soru sor.

ben ilk defa 22 yaşında tek başıma çıktım. gitmeden önce nasıl konuşacağım diye çekiniyordum, otelin yerini haritadan bakmıştım ama gidince bulamayınca oradakilere sormak zorunda kaldım. tabi 7 günde en az 10 kişiyle(dilenciden markette bu ürün iyimi diyen kadına, sim kart aldığım elektronikçiye kadar) konuştum.

aslında ben gitmeden birkaç ay önce oradan bi kız bulup muhabbete başladım. gidince kızla birlikte gezdik. :)
    hangi ülkeye gittiniz hocam?
  • Ben son 5 senedir hep farkli ulkelerde tatil yapiyorum tavsiye ederim. Seneye ama Turkiye de tatil yapmak istiyorum uzun zaman oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.