Şimdi Ara

**YURT DIŞI SIFIR** 6S/6S+/7/7+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestgump03 -- 1 Ağustos 2017; 5:38:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba 6S için fiyat yüksek değilmi acaba ? sizin verdiğiniz fiyata göre 6s 32gb 580 dolar Tl olarak 2030 tl yapıyor kayıt işlemi içinde pasaportu olmayan bir kullanıcı için 250 tl kayıt ücreti tutacak ve cihaz 2280 tl ye gelmiş olacak.
    N11 den 2580 Lira ye Apple Turkıye garantılı cıhaz almak varken(ayrıca hediye çeki ve kredi kartı puanı ile daha uyguna gelebilir) 2280 Liraya yurtdışı pasaport kayıtlı ve 1 yıl garantili cihaz almak pek cazip gelmiyor malesef bilginize.
  • Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet bazı fiyatlar çok da avantajlı olmayabilir fakat fiyatlara karar veren malesef ben değilim. Cihazları yurt dışından yanında getiren kişilerin belirlediği fiyatlar. Yeni modellerde daha avantajlı fiyatlar mevcut. Talep olmazsa pek de avantajlı sayılamayacak modeller listeden kaldırılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 plus jetblack 128 gb arıyorum stokta varsa hemen alabilirim
  • bak hem önce %10 alıyor hem malı göndermeden tüm parayı alıyor eline sonra iade ederim...
    sen yolla ben sana paranın resmini dsrl ile çeker yollarım mal elime tam kusursuz geçerse ödemeyi alırsın nasıl fikir
  • Elinizde 32 gb 7 var mı? elden teslim yapıyor musunuz?
  • Eski Kitap Mağazası kullanıcısına yanıt
    Merhaba, stokta yok sipariş usulü yapıyoruz. Detaylı bilgi ilanda mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavastan sizleri bimere sikayet etmek lazim. Kuzey irktan getirip 200 lir koyuyorsunuz sonuc askerlerimiz sehit. Git adam gibi dukkan ac vergi ode esnafa zararsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beginyou kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba, kazanç elde etmek için yapılan her türlü satış ticarete girdiğinden belirli bir kazanç miktarından sonra vergilendirilmesi gerekmektedir. Bu konuda aynı noktadayız. Lakin sizin de gayet farkında olduğunuzu tahmin ediyorum ki maalesef ülkemizde vergi herkes için (aşırı) bir yüktür ve ödememek için elden gelen her şey yapılır. Savunmaya çalıştığınız esnafın da %99'u vergi kaçırır. Bu demek değildir ki biz de böyle yapmalıyız.

Kuzey Irak konusunda ise askerlerimiz ile telefonlar arasında nasıl bir bağ kurduğunuzu anlayamadım. Bir de şunu belirtmek istedim forumdaki faaliyetlerinizde baktığımda kayıtsız cihazlar aradığınızı gördüm fakat ilanlarınızda Irak malı olmaması vb. Herhangi bir uyarıyla karşılaşmadım. Umarım yorumunuz içtendir ve satın alacağınız yurt dışı cihazın nereden geldiğine aynı hassasiyetle dikkat edersiniz ve satıcıdan fatura kesmesini isteyerek vergisini ödemesini sağlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: forestgump03

Öncelikle merhaba, kazanç elde etmek için yapılan her türlü satış ticarete girdiğinden belirli bir kazanç miktarından sonra vergilendirilmesi gerekmektedir. Bu konuda aynı noktadayız. Lakin sizin de gayet farkında olduğunuzu tahmin ediyorum ki maalesef ülkemizde vergi herkes için (aşırı) bir yüktür ve ödememek için elden gelen her şey yapılır. Savunmaya çalıştığınız esnafın da %99'u vergi kaçırır. Bu demek değildir ki biz de böyle yapmalıyız.

Kuzey Irak konusunda ise askerlerimiz ile telefonlar arasında nasıl bir bağ kurduğunuzu anlayamadım. Bir de şunu belirtmek istedim forumdaki faaliyetlerinizde baktığımda kayıtsız cihazlar aradığınızı gördüm fakat ilanlarınızda Irak malı olmaması vb. Herhangi bir uyarıyla karşılaşmadım. Umarım yorumunuz içtendir ve satın alacağınız yurt dışı cihazın nereden geldiğine aynı hassasiyetle dikkat edersiniz ve satıcıdan fatura kesmesini isteyerek vergisini ödemesini sağlarsınız.

Neyin ne oldugunu bilmeden almam. Suudi cihazi olur alirim. Ama pkknin en temel kaynagi kayit disi ekonomidir. 1000 lira icin askerim sehit mi dussun? Degerli kardesim ticaret ayri kacakcilik ayri seydir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kaçakçılık ile itham etmeniz ve sanki askerimize değer vermiyormuşum gibi davranmanız vatansever bir insan olarak beni son derece üzdü. Bahsi geçen telefonlar Irak'a çalışan şoförlerin veya işi dolayısıyla sürekli giriş çıkış yapan insanların ufak da olsa bir kazanç sağlamak için beraberinde getirdiği ve gümrükten 'yasal' yollarla geçirdiği cihazlardır. Fakat bu durum beni kaçakçı yada terör destekçisi olarak gösterecekse, ki sizin için öyle, milyonlarca lira dahi kazanacak olsam o işi yapmam. Umarım kendimi açıklayabilmişimdir. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.