Bildirim
Yurt Dışı'ndan Gelen S4 Pasaporta mı Kaydettirmek Yoksa İmei mi Atmak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
cevap verecek yok mu? -
imei kopyalama işine girmeyin. Cihazın orijinalliği geri dönülemeyecek şekilde tamamen bozulur. Güncellemeleri otomatik olarak alamazsınız. Yeni güncellemeleri yüklemek için on çeşit takla atmak zorunda kalırsınız.
Ne yapıp edip geçerli bir pasaport bulun. -
yasal email attirmak daha garanti... turkiyeden almis gibi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
imei kopyalama işine girmeyin. Cihazın orijinalliği geri dönülemeyecek şekilde tamamen bozulur. Güncellemeleri otomatik olarak alamazsınız. Yeni güncellemeleri yüklemek için on çeşit takla atmak zorunda kalırsınız.
Ne yapıp edip geçerli bir pasaport bulun.
Orjinal imei tekrar atıp güncelleme şansı olmaz mı? Pasaport işini telefoncular ayarlayabilir mi ya? -
Orijinal imei tekrar atılsa bile olmaz. Telefon orijinal haline bir daha dönmez. Güncelleme alamazsınız. Pasaport işini ise telefoncular ayarlayamaz. Ayarladıklarını iddia etseler bile güvenilmez. Birkaç ay sonra kaydınız düşer mağdur olursunuz.
En güveniliri son bir ay içerisinde yurda girmiş, 2 yıl içerisinde pasaportuna başka telefon kaydettirmemiş bir tanıdık bularak onun pasaportuna kaydettirmek. -
Imei olayına sakın bulaşma ben yaptım pişman oldum mesela attığın imei goruntulu arama musait degilse goruntulu arama yapamazsin guncelleme alamazsin vb
Git kaydettir 150 lira ver adam gibi kullan telefonu
Eski telefonum galaxy s plus' tu
Simdi s4 var media markt'dan almistim 1700 e en iyisi 1300 e alsan 150 kayitla nerdeyse 1500 bulacakti 200 fazla verdim garantisi var rahat rahat kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secumantry -- 2 Nisan 2014; 22:30:21 >
İkinci el bölümüne ilan açın pasaport kaydı ile ilgili. Dönen olur.
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
İkinci el bölümüne ilan açın pasaport kaydı ile ilgili. Dönen olur.
Tamam açıyım. -
Tanımadığın kişilerin pasaportuna telefonunu kaydettirme. Yarın bir gün yeni telefon kaydettirmek için BTK'ya kayıp başvurusu yaparak pasaport kaydını iptal ettirirse telefonun kapanır. O imei iptal edilmiş kayıt olarak görüneceğinden başka pasaporta kayıt ettirip kullanamazsın. Tekrar kayıt ettirmek için ilk pasaporta kaydedilen kişiyi bulman gerekir ki nereden bulacaksın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X