Şimdi Ara

yurt dışı iphone 5 almak(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tanıdığım bi telefoncudan iphone 5 beyaz yurtdışı girişli istedim getirtiriz dedi 1000 tl dedi peki kayıt dedim kayıtlı dedi bi sorunu çıkarsa getir bana dedi size sorum şu yurt dışı telefon alsak herhangi sorun olrmu yurtiçi iphone lerle farkı ne? 1000 tl ye alınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrat_St

arkadaşlar tanıdığım bi telefoncudan iphone 5 beyaz yurtdışı girişli istedim getirtiriz dedi 1000 tl dedi peki kayıt dedim kayıtlı dedi bi sorunu çıkarsa getir bana dedi size sorum şu yurt dışı telefon alsak herhangi sorun olrmu yurtiçi iphone lerle farkı ne? 1000 tl ye alınırmı?

Yurtdışında en ucuz iphone bile 700 dolar civarında iken bu getiren vatandaş nereden getiriyormuş bu iphone çok merak ettim. Kaldıki bu kayıtlı kuyutlu işleri artık hiç güven vermiyor. En iyisi yurtiçinden sağlam bir ikinci el almanız. 1300-1400 TL den alınabilir çok iyi TR garantili iphone lar mevcut.
  • 1000 TL'ye yurtdışı girişli iPhone 5 demek?Bence o iPhone 5 değildir.Dikkat et Myphone Goophone 5 filan satmaya kalkışmasın.Kontratsız 649 dolardan satılan sıfır iPhone 5'in fiyatı 1000 TL olmaz.
  • Sim kilitli olabilir. Kuzenim 900 tlye aldı sim kilitli pasaporta kaydettirip gevey aldı kullanıyo şimdi 1100 tl ye yakın bir şeye mal oldu. Muhtemelen sim kilitlidir 1000 liralık 5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.