< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus649 -- 24 Eylül 2021; 22:17:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus649 -- 24 Eylül 2021; 22:17:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biri sormuştu bunu geçen sene bilgisayar artık senin değil herkesin olur gibi bir şey söylemişlerdi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biri sormuştu bunu geçen sene bilgisayar artık senin değil herkesin olur gibi bir şey söylemişlerdi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
evet hocam. Siz de mi oradasınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl Hocam ? Memnun musunuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adana mı la burası |
hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gider. |
Sorarım ben de hocam. O zamanlar pandemi yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul öyle be hocam :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapacak bir şey yok çok lazım olursa kargolatcam makineyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Benim oda arkadaşlarımdan birisi yurda kasalı bilgisayar getirse gece açtırtmam o bilgisayarı. Laptop bile bazen rahatsız edecek derecede fan sesi çıkartıyor hele senin masaüstü eskiymiş bi de. Kimse kaldığı yerde uçak kalkıyomuş gibi ses çıkartan bir makine istemez. |
Denk gelirsek beni Tesla Not Defterimden tanıyın hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus649 -- 25 Eylül 2021; 11:55:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |