Şimdi Ara

Yurda Giderken Alınan Eşyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamlar merhaba, valizi hazırlamaya başladım ama ben mi çok eşya dolduruyorum yoksa normali mi bu bilemedim bir türlü. Kıyafet için bir küçük bir büyük valiz ancak ucu ucuna yetiyor. Kalan eşyaları da çanta, kutu vs. koyup götüreceğim. Yanına al/alma dediğiniz şeyler var mı, siz ne kadar eşya götürdünüz?

Gittiğim yurtta dolap, raf vs. gayet fazla alan var eşyalar için ama abartmak da istemiyorum.

• up

• yurda yerleşirken yaptığım en büyük ikinci hatam, en az iki hafta yetecek kadar düz siyah tişört depolamamak olmuştu. hepsi kirliye atılınca renkli tişört giymek zorunda kalmıştım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

Hocam Antalya'dan Ankara'ya gidiyorum, depolayacak kıyafetim yok iklimden dolayı :D Oradan da alırım birkaç parça bir şeyler muhtemelen. Eksikliğini çektiğiniz veya sürekli kullandığınız başka bir şey var mı acaba?

• Yurdun çevresinde market, ihtiyaçlarını alabileceğin yerler vs. var mı hocam?
    Cidden çok önemli bir mevzu bu.

Ayrıca atlet, don, çorap bunları alabildiğin kadar al.

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

ODTÜ yurtlarına gidiyorum hocam, yurt kampüs içinde. Kampüs içinde çoğu ihtiyacı giderebiliyorum, o konuda sıkıntı olmayacak muhtemelen.

O bahsettiğim küçük valiz neredeyse tamamen don-atlet-çorapla dolu, daha da sığdırabilirsem alacağım :D

• Ceketini al ve çık evden ewlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakota posteri

• Yurda yeni yerleştim keske daha cok esya alsaydım baza ve dolaplar beklediğimden genis

• Masa lambası, tabak, kupa, kase, kaşık çatal vs bunları göz ardı etme pişman olursun. Ek olarak çorap ve iç çamaşırına aban. Ben valiz büyük sanıyordum gereksiz büyük aldım diye düşünmüştüm ama ağzına kadar doldurup yurda geldiğimde bile bir sürü eksiğimin olduğunu farkettim. Ankara için hoodie, ceket stoklayamayacağına göre biraz problem. Geldiğin yere bakılırsa her türlü mont alman gerekecek. Bot alman gerekecek. İçlik mutlaka al şov yapma. Bu ankaranın havasını s

• Tamamdır hocam. İç çamaşırına abanıyorum, ortak kanı bu. Tabak, kupa vs. aklımda yoktu güzel oldu.
    Teşekkür ederim.

• Ben bugun yerleştim, valiz hariç 1 sırt çantası, 1 laptop çantası, 1 normal büyük çanta, ekstra 2-3 poşetle geldim anca yetti. Tasiyabilecegin kadar goturebilirsin. Ama yastik yorgandir vs goturme bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.