Şimdi Ara

Yurd dışı iphone 5s alacağım Rusya - LTE hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burda 2 seneçnek Telefon var teki rusyada LTE destekliyor teki rusyada LTE desteklemiyor ve amerikan piriz ile geliyor .
    amerikan prizli olan yani LTE desteklmeyen telefon 150 dolar daha ucuz ve ön siparişini verdim .
    türkiyede LTE si çalşmaz diye duydum LTE harici başka bir sorun olurmu üstatlar yardımlarını bekliyorum lütfen....

• Pasaport kayıt muhabbetini biliyosun dimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model numarasi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kullanımda hiçbir problem veya fark olmaz ama sadece Apple Store açılsa dahi garanti desteği alamassınız cihazınızın model numası A1457 değil ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: esinjeo

Pasaport kayıt muhabbetini biliyosun dimi

evet bu en basiti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Yok kullanımda hiçbir problem veya fark olmaz ama sadece Apple Store açılsa dahi garanti desteği alamassınız cihazınızın model numası A1457 değil ise.

1533 modeli onda türkiyede bir sorun olurmu
  • A1457 dışındaki cihazlar için destek verilmeyecek maalesef ama kullanımda bir sorun teşkil etmez ve yazılımsal destek veya arıza testi gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A1457 dışındaki cihazlar için destek verilmeyecek maalesef ama kullanımda bir sorun teşkil etmez ve yazılımsal destek veya arıza testi gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz...

• Aradaki 150 doları burda pasaport kaydı yaparken vercen ne anladım ben bu işten ? Hem türkiyedeki cihazlar 2 yıl garantili , buradan almak daha mantıklı olurdu

• Flowles kullanıcısına yanıt
    32gb iphone 5s i 859 Dolara geldi türkiyede de bu kadar ucuz sanırım . . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.