Şimdi Ara

Yunus Emre Aşkın Sesi (2014) | Devrim Evin - Altan Erkekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MERT*

Filme giden yok mu?

Filmi İstanbul'da Lütfi Kırdar'da yapılan galasında izledim.
    Maalesef "kaliteli" denebilecek seviyede olmamıştı bence. Bazı oyuncuların oyunculukları çok kötüydü, Yunus'un sözlerini koymak için yapılan sahneler uyumsuzdu. Olay örgüsü düzenli değildi. Özellikle Nilay Cafer'in oyunculuğu, kostümleri uyumsuzdu, yönetmenin de dediği gibi heralde sadece güzelliğe baktılar. O kadar emek verildiği iddia edilen böyle bir film çok daha kaliteli olmalıydı ki 1973 yapımı olan filmden daha farklı olsun. Acımasızca olarak algılanabilir yorumum, itirazım yok ama Yunus Emre namına yakıştıramadığım bir film maalesef.
    Bu arada filmde Altan Erkekli Mevlana rolünde olsa da daha az sahnede görünmekte. Bence filmde iki başrol vardı; Devrim Evin ve Bülent Emin Yarar.

• Filmi izlemeden önce OD'u okuyun derim.Mükemmel bir kitaptır. bende yarın giderim büyük olasılık
  • Fikir güzel duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle projelerin artması dileğiyle,emeği geçenlere teşekürler.
  • Filmi izleyen varmı bazı arkadaşlarım hiç beğenmemiş ondan soruyorum bayağıda ümitliydim aslında. Yunus emrenin Allah aşkından çok kadına olan aşkını anlatmış saçma sapan bir şekilde diye söylediler doğru ise gitmeyelim boşa para gitmesin açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Filmi izleyen varmı bazı arkadaşlarım hiç beğenmemiş ondan soruyorum bayağıda ümitliydim aslında. Yunus emrenin Allah aşkından çok kadına olan aşkını anlatmış saçma sapan bir şekilde diye söylediler doğru ise gitmeyelim boşa para gitmesin açıkcası.

Ben yarına bilet aldım .Arkadaşlarla izlemeye gidip bakıcaz yorum yazarım gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Filmi izleyen varmı bazı arkadaşlarım hiç beğenmemiş ondan soruyorum bayağıda ümitliydim aslında. Yunus emrenin Allah aşkından çok kadına olan aşkını anlatmış saçma sapan bir şekilde diye söylediler doğru ise gitmeyelim boşa para gitmesin açıkcası.

Ben yarına bilet aldım .Arkadaşlarla izlemeye gidip bakıcaz yorum yazarım gelince

Teşekkurler yorumunuzu merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidecem bu filme
  • film malum ortamlara düştü.
  • güzel film olmus..

bu filmi izledikten sonra uzun yıllar önce izledigim Yunus Emre filmi aklıma geldi ama internette bir türlü bulamadım. Yanlıs hatırlamıyorsam Cihan Ünal oynuyordu kültür bakanlıgının bir filmi olabilir. Bunu izleyen, bilen, duyan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.