Şimdi Ara

YUNANİSTAN Ege'yi Kendi Gölü YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 6 Haziran 2019; 17:40:37 >

• yav he alpaslan
  • Bunun için
    1-Akp gitmeli
    2-Demokratik seçimle milli hükümet kurulmalı
    3- karara baglanmayan (sonraya bırakılan adalar )1913 Londra anlaşması (lozanda atıf yapılan) ve gidilmeyen 1947 Paris antlaşması için (1946 seçimleri anti demokratik olduğu için meclisin onayı iptal edilerek) ilgili devletlere ilgili adaların statüsü konusunda toplantıya davet edilmelidir

12 ada ,Girit ve buna bağlı adalar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Haziran 2019; 18:24:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plan sinsi ve gizli degıl kı.adamlar kendilerıne ait olmayan adalarda açık açık kuzu çevirdiler.
  • reis oynanan büyük oyunu görüyor merak etmeyin. yunanlar adaları aldıktan sonra tr deki tüm suriyeliler o adalara kaydırılacaklar. oynanan oyunları en iyi reis bozar diye boşa demedik. ayrıca bazı arkadaşların gözlerinde silivri hasreti görüyorum.
  • Konuşmayı uzlaşmayı bilmeyen cihatçı gibi hurra saldıran bağıran çağıran devlet adamlığından uzak mafyamsı ve çok klasik milliyetçi kafayla yönetiliyoruz herkesle düşman oluyoruz bağırıp çağırıp bir şey elde ettiğimizi zannederken aslında hiç bir şey kazanmıyoruz masaya oturdumu konuşabilen eyy bilmem ne eyy sen eyy ben diyip sonra 6 dan R ye çekmeyen devlet adamları lazım devlet ciddiyetini kavramış insanlar lazım yanında damadıyla bayram gezmesine gider gibi amerikada görüşmeye giden değil bunlar olunca komik duruma düşüyoruz kimse bizi ciddiye almıyor Eyy diye bağırıp hainleri serbest bırakıyorsun sonra ben işte şuna kafa tuttum buna tuttum ama haini bıraktıp doğalgazı verdik adaları aldılar falan anca insanların milliyetçi duyguları kabarır bir halt yapamayız şimdide ordu terhis ediliyor amerika ordumuzun küçülmesini istedi muhtemelen ki 15 temmuz bunun bir göstergesiydi onu uyguluyoruz resmen ama ak seçmende seviniyo oo askerlik 6 aya düştü hülooğ reis büyük falan ulan sen terörle savaşıyorsun herkes bize düşman diyorsun orduyu niye küçültüyorsun yeter be kendinizle çelişmekten sıkılmadınız mı birader..

• Göz yumulan adalar ve kıta sahanlığı bunu mümkün kılıyor bizdekiler ne demişti boş kayalıkta keçi mi gezdireceğiz demişti birileri diğeri ise oraya el koydu direk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle hükümeti bulmuşlar, Marmarayı alsalar şaşmam

• Zafiyet maalesef evet toprak çok önemli ama bugün zaten Irak Suriye askeri operasyonlar var, s400 olayı var abd ile ara bozuk şimdi tutup yunanlarla ciddi bir sıkıntıya girsek içerde bizi çok zorlar. Diyeceksiniz ki bu duruma sokanda hükümet evet ama geçmişe dönüp düzeltme yapamayacağımız için şuan ki vaziyette en münasip adımlar atılmalı. Hangi adalar bizimse gidip donanmayla iki turlayıp gelseler yunanlara yeter .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.