Şimdi Ara

Yumuşatıcı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel kokan çamaşırlara sinen yumuşatıcı önerisi olan ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Güzel Kokan ve Etkili Yumuşatıcılar

Yumuşacık, harika kokan giysilerle buluşmak için doğru yumuşatıcıyı seçmek çok önemlidir. İşte en güzel kokulu ve etkili yumuşatıcı seçeneklerinden bazıları:

• En Güzel Kokan Yumuşatıcı: Lavantanın yatıştırıcı aromasıyla ferahlatan Downy Nature Blends Lavender Blossom veya ylang-ylang ve portakal özleriyle tropikal bir dokunuş sağlayan Suave Tropical Paradise yumuşatıcıyı deneyebilirsiniz.
    • En İyi Yumuşatıcı: Lekelere ve kırışıklıklara karşı gelişmiş koruma sağlayan Gain Ultra Flings with Oxi Boost & Febreze yumuşatıcı, giysilerinizi daha uzun süre temiz ve ferah tutmanıza yardımcı olur.
    • En Güzel Yumuşatıcı: Bebeğinizin hassas cildi için özel olarak formüle edilmiş Dreft Stage 1 Newborn Laundry Detergent veya alerjisi olanlar için ideal olan All Free Clear Liquid Fabric Softener yumuşatıcılardan birini seçebilirsiniz.

Bu yumuşatıcılar, giysilerinizi yumuşatmanın yanı sıra harika kokmalarını ve statik elektrik oluşumunu önlemelerini sağlayacak. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun seçeneği bulmak için farklı markaları ve çeşitleri deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gecen gun vernel max 60 yikamalik olani migros kampanyasindan 6 tl ye aldim gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Güzel kokan çamaşırlara sinen yumuşatıcı önerisi olan ??

Yumos extra lavanta&manolya olanı kesinlikle tavsiye ederim bide Bingo'nun konsantre yumusaticilari çok güzel..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumuşatıcı olarak yumoşun extra olanı yeşil pembe birde yeni extra hassas çıkarmış o da harika.Birde ariel jel tabletlerin kokusu harika yumuşatıcı koymaya gerekyok süper kokuyor.Vernelinde güllüsü ve kırmızılısı çok güzel birde siyah olanı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 25 Eylül 2012; 19:13:12 >
  • Yumoş'un Aloavera ve portakal çiçeği kokulu olanı harika kokuyor. Bir de Vernel'in aroma terapi serisi mor renkli olanı. Kokular güzel ama artık kullanmıyoruz...
  • Deneyip memnun kaldıklarım ve sık kullandıklarım:
    -Bingo eau de perfume (kırmızı)
    -Bingo eau de perfume star (koyu sarı)
    -ABC konsantre altın pırıltısı (koyu sarı)
    -Bingo ada ferahlığı (mavi) aynısı A101'de Çiçeğim markası ile satılıyor (beyaz)
    -Yumoş Aloe Vera (beyaz)
    -Yumoş floral (pembe)
    -SIR (pembe)

Vernel'in yumuşatıcılarını beğenmiyorum. Kokusuna ilaveten insanın burnunu yakan bir kimyasal etkisi de var. İnsanın başını ağrıtan tarzda bir etki.
    Bir de Yumoş'un pembesini hiç beğenmedim. Şekerli sakız gibi kokan yumuşatıcıları sevmiyorum. Daha çok vanilya kokusu tarzında olanları seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 25 Eylül 2012; 20:12:07 >
  • bulut

çok ciddiyim hem ucuz hemde kokusu kalıcı

vernelin kokuları uçucu

bingo kalıcı değil

yumoş iyidir kalıcıdır ama pahalıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    köpük ile yıkama tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Wax önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vernelden çok memnunum özellikle o aroma teraphy serisi gerçekten harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.