Şimdi Ara

Yumuşak ve uzun basslı bass öneri lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabama ses sistemi bakıyorum. Bütçem 2bin tl ye kadar çıkabilir. Uzun ve yumuşak bass seviyorum. Önceliğim bu. Midler tizler sonra hallolur. Pioneer bass düşünüyorum modeli Pıoneer Ts-311D4 1400W Çift Bobinli 400W Rms. Alttki bas.

Düşündüğüm amfi de başta yine pioneerdı alttaki model

Ama arkadaşın biri jameson usa 505 al daha güçlü dedi.

Pioneer daha kaliteli amfi değil mi?

Daha önemlisi bass konusunda farklı bir yumuşak bass önerir misiniz

• Pioneerin bassları serttir hoşuna gitmeyebilir.
    Yumuşak bass seviyorsan önereceklerim Jbl 1000 - jbl gt5 1100w- re audio rex 12 d4 - Harward 1000w bass

Amfi olarak evet pioneer daha kaliteli ama çıkış gücü düşük yinede söylediğim her bassı çaldırır.
    Amfi tavsiyesi istiyorsan bütçe varsa Qline 80.4
    Bütçe o kadar çıkamassan diamond 8040
    Bu amfiler ses amfisidir onu söyliyimde gerçek bass gücü almak istiyorsan bitane mono amfi eklemen gerekecek. Öyle çok bass hastası değilim deprem istemiyorum diyorsan stereo amfilerde yeterli gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life_is_good -- 29 Ocak 2019; 23:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer ın belirttiğiniz subwooferı sizin beklentilerinizi karşılamaz. Re audio, jbl gt5, Alpine 1244bp gibi sublara bakman lazım. Sub kabini de istediğin basları alman için önemlidir. Kataloğunda belirtilen ölçülerde olması lazım. Bide subun belirtilen değerlerinde güç vereceğin mono anfi gerekli. Belirttiğin anfi köprülediğinde zayıf kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 30 Ocak 2019; 7:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

Pioneerin bassları serttir hoşuna gitmeyebilir.
    Yumuşak bass seviyorsan önereceklerim Jbl 1000 - jbl gt5 1100w- re audio rex 12 d4 - Harward 1000w bass

Amfi olarak evet pioneer daha kaliteli ama çıkış gücü düşük yinede söylediğim her bassı çaldırır.
    Amfi tavsiyesi istiyorsan bütçe varsa Qline 80.4
    Bütçe o kadar çıkamassan diamond 8040
    Bu amfiler ses amfisidir onu söyliyimde gerçek bass gücü almak istiyorsan bitane mono amfi eklemen gerekecek. Öyle çok bass hastası değilim deprem istemiyorum diyorsan stereo amfilerde yeterli gelir
    başkan bunlardan hangisi en yumuşak dolu bass ı verir

Verdiğiniz amfilerin özelliği nedir. misal jameson usa 505 e göre farkı nedir
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    jbl gt5 fiyat uygun. buna hangi amfi iyi gider usa 505 olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

jbl gt5 fiyat uygun. buna hangi amfi iyi gider usa 505 olur mu
    Neden 4 kanal anfi bakıyorsun, diğer 2 kanalı ile başka hoparlör besleyeceksen ona göre değerlendirelim.

4 kapıya da mid takma planım olacak ileride. teyibin çıkışlarına bağlasam olur mu iyi ses alınır mı bilemiyorum. bu konu var sadece. ama önemli olan bass ve amfi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4 kapıya da mid takma planım olacak ileride. teyibin çıkışlarına bağlasam olur mu iyi ses alınır mı bilemiyorum. bu konu var sadece. ama önemli olan bass ve amfi
    Bass için mono anfi al o zaman, ilerde 4 kanal anfi alıp 4 kapıyı beslersin. Ses kalitesi için anfi şart.

• Re Audio ları biraz araştırdım. Tr de pek satan bulamadım. Alttaki firma var gittigidiyorda. Bu hoparlörün alt frekans sesleri nasıl kaç hz ye kadar inebiliyor misal alınır mı bana uyar mı

Bass ın bağlı olduğu amfiye başka bişey bağlama diyorsun yani kalite için. iki amfi taşınacak öyleyse ileride
  • quote:

Bass ın bağlı olduğu amfiye başka bişey bağlama diyorsun yani kalite için. iki amfi taşınacak öyleyse ileride
    Evet

Araba honda jazz. Ufak kabinlerle alt frekans alabilir miyim ne dersiniz. Gittigidiyorda RE AUDIO SRX15D2 38CM SUBWOOFER var bu nasıldır bu konuda
  • quote:

Araba honda jazz. Ufak kabinlerle alt frekans alabilir miyim ne dersiniz. Gittigidiyorda RE AUDIO SRX15D2 38CM SUBWOOFER var bu nasıldır bu konuda
    Honda jazz gibi bir arabada 38cm sub a gerek yok. Bagaj kaybolacaktır. İdeal kabin hacmi neyse onu yapın. 30cm sub ile bile ideal hacimle bagajın yarısı gider, ama tercih meselesi. 30cm sub ile de alt frekanslara inebiliyorsun.
    Şu ürüne bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 31 Ocak 2019; 9:0:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.