Şimdi Ara

Yumurtanın Yanında Ne Yenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde böyle abuk subuk konular açmam ama acilen öğrenmem gerekli. Soru açık ne yenir?

Bu arada sonucu açıklamak istiyorum. Domates çorbası önce, mantıyla (mantı sosu ve sarımsaklı yoğurtla karıştırıldı) birlikte salata, kapanış olarak da ramazandan kalan baklava. Dolapta buldum valla bozuk mu bilmiyorum ama yedim gitti.

Arkadaşlar ben mantımı yedim doydum ama aç arkadaşım GebereJackSon yumurtayla idare etmek zorundaymış. Hadi ona da bir yardımcı olalım. Yumurtanın yanında veya yumurtayla birlikte ne yenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizansen -- 12 Ekim 2008; 19:52:23 >

• sarımsak
  • ekmek
  • Ya arkadaşlar tamam konu biraz abuk ama ciddi cevaplar verirseniz sevinirim.
  • ne yenir derken. mantı yediğin sırada mı ne yeneceğini soruyon?? mantı tek başına sarımsaklı yoğurt ile yenir. öncesinde bi çorba iii gider ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

ne yenir derken. mantı yediğin sırada mı ne yeneceğini soruyon?? mantı tek başına sarımsaklı yoğurt ile yenir. öncesinde bi çorba iii gider ama

Evet öncesinde veya sonrasında ne yenir sorduğum şey, pek net açıklamamışım kusura bakmayın.
  • neyi kastediyorsun, mantının yanında hangi yemek yenir mi? yoksa mantı yanında ne yenir salata mı yoğurt mu piyaz(öög) mı ? diye soruyorsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fears87 -- 12 Ekim 2008; 19:08:56 >
  • Bende şimdi mantı yicem tesadüf
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

neyi kastediyorsun, mantının yanında hangi yemek yenir mi? yoksa mantı yanında ne yenir salata mı yoğurt mu piyaz(öög) mı ? diye soruyorsun..

Mantının yanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

quote:

neyi kastediyorsun, mantının yanında hangi yemek yenir mi? yoksa mantı yanında ne yenir salata mı yoğurt mu piyaz(öög) mı ? diye soruyorsun..

Mantının yanında.

haydaa dalga mı geçiyor ne? 1. sorum mu 2. sorum mu? 1 veya 2 yazarak cevap ver..
  • gofret
  • quote:

quote:

quote:

Mantının yanında.

haydaa dalga mı geçiyor ne? 1. sorum mu 2. sorum mu? 1 veya 2 yazarak cevap ver..

Niye dalga geçeyim ya? Mantının yanında ve mantı yanında demişsin, ben 1. söyledim.

• Mantık tek yenir. Sarımsaklı yoğurtla (Sarımsağı yoğurda katmadan önce biraz bekletirseniz daha iyi kokuyor) karıştırdıktan sonra üzerine sıcak sos (Yağ, salça, pul biber) gezdirilir ve kaşıklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 12 Ekim 2008; 19:03:01 >
  • once bir corba ile başlarsın soyle bir mercimek ardından mantı ya yogurtlu sarımsaklı yada keşli cevizli olacak son olarakta ekmek kadayıfı veya aşure
  • Ne yicen olum mantının yanında 2 tabak yersen doyarsın zaten. Sen üstüne sarımsaklı yoğurdu koy bol bol sonra da tereyağı kaynat içine kırmızı biber at kaynar kaynar onu dök bi de üstüne tamamdır.

Lan karnım aç evde de kimse yok pöööffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious -- 12 Ekim 2008; 19:03:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mantının yanında.

Niye dalga geçeyim ya? Mantının yanında ve mantı yanında demişsin, ben 1. söyledim.

ikisi aynı şey değil mi arkadaşım?

domastes çorbası yenebilir, salata olarak marul ve patatesten oluşan salata, yanına da tatlı olarak herhangi bir şey olabilir (baklava, tulumba) , sütlü tatlı değil ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 12 Ekim 2008; 19:12:00 >

• ulen mantı var işte daha yanı mı kalmış yumulsana
  • İlk olarak çorba, daha sonra da mantı yenebilir. Ortaya da güzel bir salata koyarsın süper olur. Canım çekti bak...
  • çılbır? peynir? ama içecek olarak kesinlikle asitli bişey önermem ama peynir iyi olabilir mesela ilk duyduğumda banada kötü gibi gelen pilaki + peynir. pilakinin üstüne maydonozu koyup böle sert güzel bi peynirle yemek okadar güzelki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.