Bildirim
Yumurta 30lu koli 7 tl (ümraniye) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dün LARGE boy 63-73 gr yumurtayı kolisi 8tl den aldım
yer: minübüs yolu maltepe merkez mevkii GIPTA ET_____________________________ -
üzerinde kaç numara yazıyor .3 numaraysa bimde var zatenquote:
Orijinalden alıntı: DiagraM
Dün LARGE boy 63-73 gr yumurtayı kolisi 8tl den aldım
yer: minübüs yolu maltepe merkez mevkii GIPTA ET
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bugun bimde 30 lu M boy 3 numara yumurta 10.95 idi hocam markasi bili bili (gures uretimi) siz hangi yumurtadan bahsediyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
üzerinde kaç numara yazıyor .3 numaraysa bimde var zaten
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
numarasına dikkat etmedim. Large olan boy, bimdeki 15li olandan _____________________________ -
bili bili 15 lisi L boy olması lazım,3 numara tadı tuzu yok.1 numara yumurtalar daha lezzetli.quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Bugun bimde 30 lu M boy 3 numara yumurta 10.95 idi hocam markasi bili bili (gures uretimi) siz hangi yumurtadan bahsediyorsunuz?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam yalniz arkadas 30 lu L boyu 8 liraya almis sen 15 li sandin sanirimquote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
bili bili 15 lisi L boy olması lazım,3 numara tadı tuzu yok.1 numara yumurtalar daha lezzetli.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Çok kazık. Pazarda zaten o para hatta 75kr. Hem de manisada. Ben izmir fiyatını söyledim. Zaten manisada çiftçiler her türlü besleme şeklini öğrenmişler keskinoğlu gibi firmalardan.quote:
Orijinalden alıntı: Eyvallah
Manisa'daki bir köylüden M-L boy karışık 30 tl'ye alıyoruz kolisini. lezzeti yerinde ama normal market yumurtasından çok mu farklı derseniz değil. 30 lira nere 7 lira nere. ya birileri bizi sağlam kazıklıyor ya da birileri göz göre sağlığımızla oynuyor. iki seçeneğin aynı anda olma olasılığı daha fazla zaten._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

Hızlı
iOS
Android