Şimdi Ara

Yumrukları sertleştirmek ve kavga etmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
11.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar, yaklaşık 4 gün sonra birisiyle kavga edeceğim öncelikle kavganın gereksiz bir şey olduğunu, kavgadan uzaklaşmanın en iyi seçenek olduğunu biliyorum. Ama mecbur kaldım bu yüzden silere danışmak istedğim birkaç şey var:

Kavga edeceğim şahıs benden 9 cm uzun vücut yapısı normal daha önce fazla kavgalara bulaşmamış bir tip, ben ise defans oyuncusuyum fiziğim yerin de ama daha önceden çok sık kavga etmedim ve kavga ettiklerim genelde benle aynı boyutta ki kişilerdi. Yumruklarımın yeteri kadar sert olduğunu düşünmüyorum yardım edebilir misiniz? Kavga konusun da taktikleriniz de varsa paylaşırsanız memnun olurum. Kavga anın da olayların bu şekil de işlemeyeceğini biliyorum reflekslerimin de iyi olduğunu düşünüyorum fakat ne öğrensem kardır diye düşünüyorum. Kavga etmemek için uzun süre direndiğimi de belirtmek isterim. Tekrardan iyi akşamlar dilerim.

• nick mesaj uyumsuzluğu
  • Haftalık kavga konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nicki yavaşça yere bırak evlat.

• Kafa at.cekinme zaten kavga dediıin 1 dakka sürer sürmez, at kafayı. Birde konusurken hafif sağa dön, omzunla ceneni ve malum hassas bölgeyi korumus olursun.hızlı bir refleksle kafa at. Sonra bekleme.son olarak kavga iyi birşey değildir.ama birgün seni illa bulucaktı, o yüzden cekinip korkma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Birazdan burast ergen dolacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeterki korkma ve çekinme atik ol sonunu düşünme illaki zarar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroman770

O nicki yavaşça yere bırak evlat.

Bırakıyorum ama yumruklarımı sertleştirebileceğim yöntem söyle
  • Yımrık atmayı öğretesem ve nasıl güçlenir anlatıyorum

Kavga anında eline kuvvetli bir balgam atıyorsun sonra ovalıyon o kemiklere iyi geliyormuş bunları 1 hafta uygula binaya yımrtık atsan beton kırılır o derece..

Özet:Balgam rengi sarı olursa daha iyi kemikler açısından.
  • Elini baya sıkı tut ve parmakların aynı hizada düz bir şekilde dursun ve unutmaki ilk yumruğu atan kazanır.

• Buruna çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Yımrık atmayı öğretesem ve nasıl güçlenir anlatıyorum

Kavga anında eline kuvvetli bir balgam atıyorsun sonra ovalıyon o kemiklere iyi geliyormuş bunları 1 hafta uygula binaya yımrtık atsan beton kırılır o derece..

Özet:Balgam rengi sarı olursa daha iyi kemikler açısından.

+1
    Beton kırılmaz ama cidden kaburgaları falan un ufak edersin kafatası falan kalmaz zaten

• Teke tek çıkacağından emin ol,değilsen arkadaşlarını alıp gitmeyi unutma.İstediğimiz kadar taktik yazalım kavga anında aklına hiçbir şey gelmeyecek, gene de bir kaç şey söyleyeyim.Adamın beklemediği bir anda vur yüzüne.Falsolu olarak vur yumruğunu az sıkıp geri çekildiğinde sağ ayağın da geri çekilsin yumruğu atarken omzunla ve ayağınla birlikte dön yumruğu kavisli ama düz at.Yani aşağıdan veya yukarıdan aşağıya doğru değil düz bir çizgide sağa doğru dönüp birden sol olacak atacağın yumruk vücudunu da aynı düzeyde hareket ettirmeyi unutma, acımasız ol.

edriyyyyyyıııııııııııınnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Elini baya sıkı tut ve parmakların aynı hizada düz bir şekilde dursun ve unutmaki ilk yumruğu atan kazanır.

gel sen bana 5 tane vur ben sana tek vurim. ilk vuran kazanirmis yok oyle bir dunya.

parmak uclarinda agirlik kaldir gunde yarim saat 5dk yap 1 dk ara

• quote:

Orijinalden alıntı: heroman770

O nicki yavaşça yere bırak evlat.

• son kacınılmaz yorma kendini bi güzel dayak yersin gelirsin bişi olmaz :D
  • Sürekli duvarı yumrukla ve yumruklarının üstünde şınav çek.
  • Burnuna geçir bitane, kırılır her yer kan olur zaten. Sonra sende 112yi arar, yakar sigarayı eve dönersin...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.